Дядо Марин: При ужилване от пчела можем да се справим за 1 минута! (ВИЖ МЕТОДА МУ)

0
1978

Ужилване от пчела е неприятен момент за всеки човек. Ето защо трябва да знаем как можем да се облекчим по най-бързия начин, за да няма последствия!

Марин Димов е един от най-добрите и известни пчелари у нас. Той има множество методи за всякакви лечения. Сред най-прочутите му е този за кръвното нялягане пише Doctorbg.net . Сега ще се спрем на ужилване от пчела – също много коварно нещо, което застига мнозина.

Когато се стигне до инцидента с пчелата, е важно да се действа на момента. Първото, което се прави, е да се извади жилото, независимо колко е надълбоко. След това се пристъпва към начина да не се получи оток и пострадалото място да няма последствия.

Лекът, който предотвратява подуването, е аспиринът. Трябва да се вземе една таблетка и да се навлажни леко с вода. После се поставя на ужиленото лясто и се държи там една минута.

Интересното е, че действието е мигновено и не само външно. Самото място остава без подуване, но и болката спира. Този трик е бил използван от дядо Марин още в детските му години. Той е икономист по образование, но голямата му страст не е икономиката, а пчеларството.

„В рамките само на 1 минута си решавате всичките проблеми. Да станеш жертва на ужилване от пчела не е приятно за никого, но не са виновни пчелите. За да ви е убола някоя от тях, трябва да е имала сериозна причина. Защото знаете, че след това тя умира.“ – казва бай Марин.

Той твърди, че лекът с навлажнения аспирин влияе със същата сила и при ужилване от оса. В тези случаи обаче е хубаво лекарството да се държи 2 минути върху мястото. Осата е по-коварно същество от пчелата и е нужно човек да се презастрахова допълнително при инцидент с нея./lekuvai.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук