Единствено в ДЕЙЛИ ПРЕС! СЕГА ВЕЧЕ СГАЗИ ЛУКА! Майки на певицата Десислава се забърка в страшен скандал! (ВИЖТЕ ТУК

0
1294

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Майки на певицата ДесиСлава участвал в меле между приятели, вместо да се опита да ги спре той започнал да раздава шамари, научи от свой източник преди минути „Дейли Прес“.

Майки на ДесиСлава го раздава като „шеф“ на кървави сблъсъци между приятелите си. Вместо да извика помощ или да се опита да спре колегата си, младежът записал сеира, а след това самия той започнал да бие на ред шамари. Всичко станало днес в автобусна линия 7 в Пловдив.

Случката се разиграла в рейс в Пловдив, където певицата и синът й имат жилище. В късния следобед 16-годишния тийнейджър излязъл в компанията на приятели, а към тайфата се присъединил 17-годишен младеж на име Иво.

Лицето било криминално проявено, а освен това е известен и с прозвището Гладиатора, разбра още „Дейли Прес“.

Неизвестно как, но между младежа и друг авер на Майки избухнала свада. Двамата си разменили обиди, а след това и юмруци. Стигнало се до доста сериозни рани, а някои от децата се опитали да ги спрат в рейса.

Но докато другите се опитвали да предотвратят сблъсъка, Майки на ДесиСлава решил да се изявява като „шеф“ на приятелите си. И през цялото време не спирал да крещи по ударите, които си нанасят приятелите му. В крайна сметка свадата свършила, когато младежите останали без сили, а едно от момчетата се опитало да спре и да се намеси в боя, но без резултат. Майки обаче останал напълно безучастен към гаврата, която по-късно „цъфва“ в редакцията на „Дейли Прес“.

И докато певицата жъне успехи в „Като две капки вода“, Майки сериозно нарушава правилата. Мнозина смятат, че може би е добра идея ДесиСлава да го прати отново при баща му за кратко.

Свързано изображение

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук