ЕДИНСТВЕНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Синът на генерала Румен Радев емигрира в Испания

Юношата Георги замина за Валенсия

0
472841
Синът Георги е запален футболист

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС

Синът на уникалният държавен генерал Румен Радев – Георги, е напът да „емигрира“. Това научи само и единствено Информационна агенция „Дейли Прес“ от свой източник. Младежът започна „успешно“ престоя си във Валенсия, където е вероятно да остане да живее заради хобито си, с което вече започва да се занимава и професионално – футбола. 15-годишният „футболист“ на „Барокко спорт” кара пробен период при „прилепите“, показва справка на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Радев-младши е взел участие в двустранна игра тази седмица, като дори е отбелязал и единия от головете за своя отбор. Във Валенсия Георги Радев е заедно с още двама българи – съотборника си от „Барокко спорт” Калоян Истилиянов и Филип Чукаров от „Палас“ Рудозем. Триото получи покана за проби в края на април след турнир в гръцкия град Нафплио.

Резултат с изображение за Синът на Румен Радев
Синът на Румен Радев

Българските таланти са част от „идеалния тим” на „Валенсия“ за Югоизточна Европа. В него място намират още техни връстници от Гърция и Кипър. През тези дни те ще имат възможност да тренират и играят с най-добрите футболисти от училищата на испанския клуб и може да останат там, ако бъдат харесани, разбра още „дейли Прес“.

„Талант притежава“ и дъщерята на генерала – Дарина – за която Информационна агенция „Дейли Прес“ писа.

Резултат с изображение за Синът на Румен Радев
Синът на Румен Радев

Тя не е само сред „най-големите“ поклонници на театъра, но и „успешна засега млада актриса“. „Красавицата“, която е „копие“ на майка си Гинка, неведнъж в последните месеци блесна на сцената като част от театралната трупа на училището си.

Дарина направи „блестящо“ представяне и на международния театрален фестивал в Стара Загора, където заедно със свои съученици влезе в образа на „млада ученичка“, разкъсвана от противоречия. За добрата си игра „младата актриса“ получи и похвали от ръководството на училището.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук