Ексклузивно! Алена избухна със скандални твърдения, свързани с Ванга!

0
1586

Най-малко 12 врачки мамят от името на пророчицата

12 врачки мамят от името на Ванга, разкри в интервю за „Телеграф“ астрологът Светлана Тилкова-Алена. Вероятно броят им е доста по-голям, но толкова лично е преброила тя, като всичките се представят за наследници на пророчицата. Заради тези измамници и това, че Ванга се е превърнала в търговска стока, духът й е избягал от Рупите. Алена разкрива още кои са най-големите митове за феномена и защо се преиначават думите й, както и как я е спасила след смъртта на първото й дете.

По думите на Алена, след кончината си Ванга имала право на избор – да се прероди на Земята, да остане да живее безплътна в енергийните нива или на друга планета с цивилизация, по развита от земната. Преди да дойде времето за прераждане, духът трябвало да се пречисти, да анализира последния си живот. Пречистването можело да продължи столетия и хилядолетия, но от няколко години духът на Ванга спрял да посещава родното си място в Рупите. Той бил омерзен от всичко, което се говорило за нея, от тъжната действителност и от това, че името ѝ било превърнато в стока.

Алена признава, че Ванга е спасила живота ѝ след смъртта на първото ѝ дете, но не като я е лекувала или ѝ е гадаела, а като ѝ говорила мъдро, както астроложката прави днес с много други хора. Казваше ми: „Слушай, ти, софиянката! Представяш ли си, ако детето ти беше оживяло, сега щеше да е с болен бял дроб! Но ти не се бой! Деца ще имаш“. На раздяла пророчицата ѝ казала: „И да не забравяш, след две години ще кръщаваме!“. Две години по-късно Алена ражда сина си Мартин.

Пророчицата от Рупите споделяла пред Алена, че хората са зли. За края на света обаче не ставало нито дума. По думите на Алена, такъв не може да има, защото животът е вечен. Тя е категорична също, че хората не са единствените разумни обитатели на планетата, така че никой няма да ни позволи да я унищожим. Според астроложката, останалите разумни същества на Земята живеят в огромния и все още непознат за хората океан, по-специално неговите дълбини.

Алена изрази негодувание от това, че на баба Ванга не само се преиначават думите, но ѝ се приписват и неща, които тя никога не е казвала. Според астроложката, това се прави с цел пари и сензации. Като пример за небивалиците, с които се прави бизнес на гърба на Ванга, Алена посочи куклата за зачеване и руснака с български произход, който подготвя хората за енергиен преход. „След кончината на леля Ванга се роди планина от книги и статии, телевизионни откровения, изобилстващи с нейни предсказания. 99% от тях са измислица, целяща лесна печалба“, казва Алена. Астроложката си спомня, че за шестте месеца, в които тя е посещавала пророчицата, тя нито веднъж не е направила глобално предсказание.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук