Ексклузивно! Алисия и Валери се изпокараха за дребни битовизми – и двамата се стискат да купят таблет на детето

0
1026

Война от дребнав битов характер избухна между фолк певицата Алисия и футболиста Валери Божинов.

„Ябълката на раздора“ се оказа един iPad, за който двамата родители имат спор кой трябва да го купи, предаде „Хот Арена“.

Да, оказва се, че и богатите, и известните спорят за битовизми, макар че в случая повечето простосмъртни родители със средна работна заплата не биха правили на проблем един таблет.

Валери и Алисия обаче от няколко седмици насам си прехвърлят топката и издребняват кой трябва да се охарчи за коледния подарък.

Цените на iPad варират и не е ясно точно за какъв модел е станал скандалът. Но дори и да става въпрос за един от най-скъпите таблети над 1000 лева, това пак не би трябвало да представлява проблем за Божинов.

Футболистът взима стабилната заплата от 15 000 евро в „Партизан“ – защо тогава се стиска за един iPad?!

Може би и той си има своите основания… Пред близки Божинов споделил, че Алисия е меркантилна. Още миналата година футболистът купил таблет, но сега певицата искала най-новия модел и изискала бащата да го купи.

В същото време в дома на Дойчева има още един iPad – подарък от Ники Михайлов.

Самата Алисия никак не получава ниски хонорари от участията си. А и най-малкото е унизително да води война за подобни битовизми, при положение че е голямата звезда./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук