Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Лорена: Галин ми помогна да осъзная какво ми се случва (ВИДЕО)

0
11669

25 юли бе специален ден за една от звездите на Hit Mix Music. Точно на тази дата преди година Лорена представи първата си песен „Все ми е тая“ със специалното участие на Галена, писа „Сигнал“.

Парчето пожъна огромен успех и се нареди сред хитовете на 2016-а. Вторият й сингъл – „Жена за лудницата“, затвърди хитовия заряд на певицата, която не крие, че е изключително щастлива от приема на публиката. През 2017-а последва песента „Като теб такава“.

Само за година Лорена успя да се наложи като име сред най-обичаните изпълнители и е желан гост на нощните партита във всяка точка на страната.

Точно в деня, когато отбелязва първата си годишнина, бе промотиран и съвместния проект на певицата с Галин. „Нощта гърми“ се посреща с голям интерес от меломаните.

„Една година откакто пред вас се появи Лорена… Една година, в която изпитах и получих толкова много любов… Една година, в която мечтах и сбъдвах мечти и то благодарение на вас!!! А ТОВА, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ДНЕС, МЕ ПРАВИ ОЩЕ ПО-СМЕЛА ДА МЕЧТАЯ!!! ГАЛИН – човек, който знае какво иска и го постига… Човек, заразяващ всеки с енергията, която носи… Човекът, който ми помогна да осъзная какво ми се случва и ми показа, че мога да вярвам в себе си… А на мен ми е отредено да мечтая, да вярвам и да сбъдвам мечтите си“ – написа изпълнителката в деня на премиерата на новия сингъл.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук