ЕКСКЛУЗИВНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Неврохирург от чужбина пристига спешно за доведения син на Емилия (ПЪРВИ СНИМКИ НА ФЕДИ БАШУР)

0
72310

Светило в неврохирургията от чужбина пристига по спешност в София заради сина на Жорж Башур, предаде Информационна агенция ПИК.

19-годшият Феди Башур, който управлява автомобила на фолк певицата Емилия по време на катастрофата на автомагистрала „Тракия“, е в крайно тежко състояние в реанимацията, като прогнозите на лекарите не са обнадеждаващи.

Феди Башур е с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка.

В момента той е на апаратно дишане, съобщи по-рано днес изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Анна“ д-р Славчо Близнаков.

За живота на Емилия и годеника й няма опасност.Резултат с изображение за емилия

Само преди месец, на 26 април, синът на Башур е навършил 19 години. Младежът е студент в Ню Йорк, където баща му и Емилия бяха на гости в средата на март. Феди Башур е сред най-добрите в баскетболния отбор на университета си. Пострадалият младеж си има приятелка-американка на име Каролин. Момичето все още не знае за инцидента с приятеля си.

Феди Башур е по-голямото дете на Жорж Башур и бившата му съпруга Екатерина (на последната снимка – б.р.), с която официално са разведени. Бившите съпрузи имат и момиченце, което живее с майка си в Испания, предаде ПИК.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук