ЕКСКЛУЗИВНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Последни разкрития за атентатора от Манчестър! Ето какво споделиха съседите на Салман Абеди (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
219

Страницата направи: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – ВЕСТНИК „ТОП ПРЕСА“

Съседите на Салман Абеди, който окървави с терористичен атентат Манчестър Арена снощи, разкриха пред „Дейли Мейл“, че младият мъж през последните седмици е имал „странно поведение“.

22-годишният мъж, който е роден във Великобритания, но е от либийско семейство, е живеел в южната част на града – „Елсмор Роуд“, Фалоуфийлд. Той „пеел ислямски молитви през последните седмици“, споделят съседите.

Съученик на Абеди пък споделя, че когато го видял за последно, той вече си бил пуснал типичната „ислямска“ брада. Днес спецчасти влязоха с контролиран взрив в дома на атентатора и изнесоха от там негови вещи и улики, потвърждаващи намерението му да извърши терористичен акт.

Тази сутрин „Ислямска държава“ пое отговорност за кървавия атентат, отнел живота на 22 души и ранил други 59, много от които деца. Жестокото престъпление стана около 22,30 ч. местно време след концерта на Ариана Гранде, когато публиката тръгва към изходите на стадиона. Днес радикалните ислямисти заявиха, че „един от войниците на халифата е поставил бомби в рамките на битката кръстоносците“.

Салман Абеди бе разкъсан от бомбата, която взриви. В момента полицията се опитва да определи дали Абиди, фен на Манчестър Юнайтед, който изглежда е бил радикализиран през последните няколко години, е действал сам или е част от по-широка терористична клетка.

В същото време читател на „Дейли Прес“ сподели: „2017 година… По световните новинарски сайтове наскоро излезе новина, с която не мога да остана без отношение – десетки НЕВИННИ жертви в Манчестър. Светът вече е различен, като илюзия, в която никой не може да повярва-не знаеш дали там, където живееш, ще оцелееш или погинеш, това е въпрос изцяло на късмет. Голямо заблуждение е когато си мислим, че живеем в сравнително мирно време, което по-скоро се доближава до „спокойното“ време през Средновековието, пълно с всякакви изродщини, но както и да е. Започваме да живеем в страх от това да не сме следващите жертви на някой луд… Причинители на убийството срещу човечеството: малцина „хора“ от ИД, без любов и без капчица „религия“, борещи се за своята „вяра“, която само те смятат за такава – без морал, любов, надежда. И всичките тези уроди (дори една дума не е достатъчна) унищожават смисъла на всяко едно вярване, независимо от кой край на света – любов към ближния, превръщайки терористите в чудовища от Ада (но в никакъв случай хора, които желаят злото на всички). Питам се защо точно сега, защо точно на нас, хората от 21 век продължават да се случват такива неща- екзистенциални въпроси, чиито отговор, предполагам, има всеки един от нас дълбоко в нашия Аз. И за да завърша тези мои прозрения, искам да искажа съболезнования на загиналите и дано роднините на загиналите открият или да продължат да търсят обичта на фона на всичката тази омраза, която ги е сполетяла“, добавя Ники.

https://www.youtube.com/watch?v=xpXdBU3oMcI

Цяла София е в ужас от поредния смешен протест, организиран срещу главния прокурор Сотир Цацаров. Зад въпросното шествие стои бившият провален правосъден министър и кандидат за парламента Христо Иванов, както неговия приятел и шеф на ВКС Лозан Панов. Шайката протестъри, платени от грантовете на „Америка за България“, не се посвениха да затворят важни булеварди на столицата навръх абитурентските балове и да провалят празника на завършващите.Към момента протестиращите са около 1000 души, като това е най-голямото шествие от 2013 г. насам. Преди да се пренесат пред Съдебната палата, протестърите бяха пред парламента, където се видяха познати лица от всички протести през последните три години.

Протестиращите решиха да се спрат пред президентството, където не отдавна Лозан Панов искаше помощ от Румен Радев. Самият президент обаче не пожела да заеме страна.

Освен, че блокираха столичните булеварди хората организирани от „Зелените“ и грантаджийте подлудиха софиянци и с оглушителна рокаджийска музика. В навечерието на 24 май в центъра на София не звучат патриотични песни, а шайка неуспели да влязат в парламента кандидат депутати, решиха да блокират столицата.

Като за капак на наглостта си грантаджийте, които са на хранилка във фондацията „Америка за България“ си направиха отчетна снимка. Те позираха държейки думите „Аз съм Лозан Панов“, тотална гавра с жертвите при атентата в Шарли Ебдо, от където тръгна и лозунка „Аз съм Шарли“ в знак на признателност на жертвите при терористичния атентат. Без никаква свян в деня в който отново при кървав атентат загинаха деца в Манчестър, платените поддръжници на Панов решиха да се гаврят с жертвите. 

На протеста се яви и скандалния Тома Белев – глава на „Зеления Октопод“, който от години източна държавата с милиони за всякакви измислени еко програми и грантове за преброяване на птици и буболечки.

Според протестиращите никой не искал никакви съдебни реформи, въпреки всичко което се направи през последните години, а докладът на Европейската комисия ясно казва, че не прокуратурата, а съдебната власт е проблем и бавните дела, които се точат с години. Самите протестиращи и оратори често си противоречаха, като заявиха, че има дела които с години се бавят, а в същото време обвиняват за това прокуратурата. Без никаква изненада бе замесен и скандала известен като „ЦУМ гейт“, без никой от попитаните да каже, а редно ли е председателят на ВКС Лозан Панов да ходи на чести и постоянни срещи в една от най-известните адвокатски кантори. 

https://www.youtube.com/watch?v=adT6vaQRwtg

 

1 коментар

  1. ДобреИнтегрираният „ШВЕЙЦАРЕЦ” Джердан Шакири заяви, че ако от косовският национален отбор му предложат длъжността капитан, то той ще се отрече от швейцарския футболен отбор. # Какво ли ще стане, ако от „отбора” на Ислямска държава му предложат длъжността генерал ? ? ?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук