Ексклузивно в ДЕЙЛИ ПРЕС! Сайта „Интриги“: Силиконовата „проститутка“ Джулиана Гани заплашва журналиста Тодор Стефанов със съд иска 19 бона за „телефонен тормоз“ (ФАКТИ/СНИМКА)

0
38301

Силиконовата „проститутка“ от плеймейт стрип шоутата на водещите пийп клубове в страната разнасяла мълвата, че журналиста Тодор Стефанов и бил „звънял 7“ пъти по телефона, „тормозел“ я всячески и си искал сумата от „7 бона“, за да спре материал на своите колеги от екипа Информационна Агенция „Скандалните Новини”.

Джулиана имала записи от телефонните разговори, които обаче се оказаха пълно фиаско и няма да издържат пред съда, писа intrigi.bg.

Глупавата силиконка с руси коси пропуснала да се консултира с адвокат, кото сега ще и навлече значителни проблеми със закона.

Джулиана Гани ще бъде обвинена в: Незаконно подслушване и записване частните телефонни разговори на топ репортера Тодор Стефанов, както и ще и бъде повдигнато обвинение за клевета и обида на публична личност.

Размерът на иска значително ще наджвърли 20 000 лв, категорични са от екипа на „Скандалните Новини”.

И както вече „Дейли Прес“ писа преди време, че: силиконовата „проститутка“ Джулиана Гани се отдавала на сексуалните емоции по 16 пъти на ден с новото си „гадже“ Станимир.

Както вече „Дейли Прес“ първи съобщи, той е на 25 години и също е от Пловдив. Тялото му конкурира това на младия Арнолд Шварценегер.Резултат с изображение за гани

„Да, Станимир е новото ми „гадже“, от няколко седмици сме заедно и сме много щастливи“, потвърди самата Джулиана пред столичен сайт. „Въпреки че е толкова млад, мога с ръка на сърцето си да кажа, че това е мъж наистина мечта. Не съм срещала такъв кавалер, всеки път ме „посреща с цветя“. В дома единствено той готви, не дава аз да влизам в кухнята, което мен лично много ме радва“, продължава помията Гани.

Тя не крие, че с нея е презадоволена и в сексуално отношение. „В началото не можех да повярвам, че съществува човек, който да издържа толкова много. Правим го по 16 пъти дневно и се чувствам като Богиня с него“, разкрива „курвата“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Източник: intrigi.bg (ЦЯЛАТА СТАТИЯ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук