ЕКСКЛУЗИВНО! Генерал от полицията проговори за разстрела на Антов: Той хранеше 4000 души! Убийството му е скандално! Държавата да направи всичко, за да арестува извършителите!

0
1151

Александър Антов шофираше сам колата си, ходеше на мачове на „Левски“, обличаше абитуриенти, припомни си ген. Васил Василев

„Познавах Александър Антов от 25 години. Той беше изключително добър и честен човек. Беше ми голям приятел. Помагал е на много хора, които са го търсили за помощ и съвет. Прекрасен човек беше. Направи ми много силно впечатление, когато обличаше безплатно абитуриенти останали без родители. Искаше да им достави радост. Изненадан съм от това, което се случи с него, заяви генерал Васил Василев (на снимката долу вдясно).

Потърсихме мнението на бившия началник на националната полиция във връзка с бруталното престъпление срещу собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов. В момента Василев е председател на Етичната комисия в Българския футболен съюз.

„През всичките години, в които съм познавал Александър Антов, не съм чул той да каже, че има конфликт с някого. Движеше се сам, шофираше сам колата си и никога не е бил охраняван. Ходеше на мачове на „Левски“. Не имало нищо, което да навежда на мисълта, че има врагове“, отговори ген. Василев на въпрос на медията ни – дали Антов е имал врагове?

На въпрос дали предполага, че екзекуцията ще бъде разкрита, ген. Василев бе категоричен:

„Убийството на Антов е скандално! Случаят е много сериозен. Тук вече не говорим за представител на ъндърграунда, а за човек, който даваше работа на 1200 души, което означава, че със семействата им е хранил около 4000 души. Обличаше представители на държавния, политическия и бизнес елита. Обществото и държавата са задължени да направят всичко възможно, за да заловят извършителите“.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук