ЕКСКЛУЗИВНО! Депутатка от ГЕРБ с тежки думи за листите на БСП: Сочената за наш най-голям конкурент – БСП отново се крие зад коалиция, това означава договорки в листите

0
1369

Колко партии излизат сами на предстоящите избори? Сочената за наш най-голям конкурент – БСП отново се крие зад коалиция. А какво означава това – договорки и пазарлъци кой да е водач, кой да е втори, трети. Това заяви Десислава Костадинова, кандидат за народен представител от листата на ГЕБР от 13 МИР – Пазарджик пред „Фокус“.

Според Костадинова е очевидно, че останалите политически сили, извън ГЕРБ, залагат на хора, които да се опитат поне малко да отговарят на капацитета, уменията и професионализма на всеки един кандидат в листите на ГЕРБ.

„Ние представляваме една организация, която е единствената градивна партия, която и в двата си управленски мандата развива България, повишава доверието в нашата страна“, подчерта тя.

Когато се явяваш сам на избори, излизаш с цялата отговорност и задължения, произтичащи от този факт. За да стигне една личност до листата на ГЕРБ, тя трябва да отговаря на няколко критерии. Първият от тях е доказване чрез своя обществен авторитет и активна гражданска позиция интереса на българските граждани и доброто име и развитие на България. След това трябва да бъде номинирана от членовете на общинските организации, именно на база личните и професионалните си качества.

„Ето да вземем предвид обстановката в нашата пазарджишка област. В кампанията ще влезем отворени за диалог с всеки жител на региона. Ние сме отбор, който през последните години е работил, постигал е резултати. Ние нямаме нужда от изкуствено подмладяване, защото в ГЕРБ няма стари партийци. Ние сме млади, образовани хора, решени да работят за каузата България“, каза още Костадинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук