Ексклузивно: Ето кои се загиналите в зверската катастрофа край Враца (СНИМКИ 18+)

0
2001

Малина Кънова била на гости на бащата си преди да намери смъртта си

Ясни са част от имената на участниците във вчерашната зверска катастрофа край Враца, при която загинаха двама души. Катастрофата стана малко след излизането от Враца в посока Оряхово.

Загиналите Стоян Наков и Малина Кънова са пътували от близкото село Мраморен към Враца. В селото живее бащата на 26-годишната жена, която издъхна вчера. Малко преди да намери смъртта си, тя ходила да го види на празника, тъй като преди 6 месеца майка й починала и възрастният мъж живеел сам, съобщи BulNews.bg.

Преди това компанията ходила до врачанското село Чирен, където живее бабата на 30-годишния Стоян. Майката на мъжа работи в Италия и днес се прибира с полет до София. Погребението ще бъде утре в село Краводер, където живее бащата на Стоян.

Загиналото момче седнало до 30-годишната шофьорка К.К., която по непотвърдена информация е сестра на Малина. Тя пък се настанила на задната седалка.

Тялото на Стоян бе изхвърчало и паднало до предната част на Мерцедеса. Смазаното момиче излетяло навътре в гората, близо до останките на колата и било намерено по-късно от разследващите полицаи. Автомобилът е собственост на Стоян, който пил бира и затова помолил К.К. да кара до Враца.

Оцелялата като по чудо шофьорка на джипа „Хюндай Санта Фе“ е съпруга на капитана на футболния отбор на село Манастирище Валентин Лилов. 36-годишната Десислава пътувала от Враца към родното си село Сираково.

Тя била в автомобила заедно с 11-годишната си дъщеря Лусия. Жената видяла, че идващият откъм Оряхово „Мерцедес“ е тръгнал да заобикаля дупка на пътя, но заради високата скорост другият шофьор изгубил управлението над автомобила, който започнал да се върти на асфалта.

Последвал жесток удар на джипа в предна дясна врата на немската кола, след който тя се разполовила на две части. Сблъсъкът е бил толкова силен, че и двата автомобила са се завъртели в обратната на движението си посока.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук