ЕКСКЛУЗИВНО И ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Александър Каменов за новата песен на Андреа и Сузанита „Строго забранено“: Нито искам да я слушам, нито да я гледам та камо ли да си я тегля! Ужас такава простотия в телефона ми никога! (СНИМКИ/ВИДЕО)

0
20103
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – СОФИЯ

„Нито искам да я слушам, нито да я гледам та камо ли да си я тегля! Ужас такава простотия в телефона ми никога“, пише фен на певицата Андреа – Александър Каменов за новата песен на двете „Строго забранено“, видя репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Обладани, сексапилни и провокативни – Андреа и Сузанита предизвикаха фурор с първия си музикален дует „Строго забранено“. Парчето бе анонсирано през целия месец август и най-накрая се появи само часове преди да преминем в есенния септември.

Със сигурност дамите дават доста поводи за размисъл. Изборът на героини и хореографията им в клипа са си… първокласен сюжет за мокрите сънища на всеки хетеросексуален мъж. Дупета, интимни ласки от жени към жени, захарен памук и… страсти.

Резултат с изображение за Андреа и Сузанита "Строго забранено"Сигурни сме, че най-трудна е задачата пред съучениците на Сузанита, които през идния месец ще се завърнат в класната стая и ще са принудени да се съсредоточават в компанията на младата блондинка. 

Буквално със скоростта на светлината, само за един ден, клипът на двете изкусителки е гледан над 747,250 хиляди пъти.

Андреа и Сузанита обещават да ви разглобят като лего:

Малко късно, но все пак да ви предупредим – дори фейсбук сочи, че клипът не е за хора със слаби сърца. Е, след Луцифер и Буда май бяхме подготвени за това. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук