Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Тодор Стефанов се отказва от журналистиката

0
19700

Един от най – емблематичните фигури в социалните мрежи журналиста Тодор Стефанов бяви официално, че слага край на кариера си. Това ще стане през месец февруари, научи „Дейли Прес“.

„5 години от моя живот преминаха в много сайтове. Отдадох се още на 15 годишна възраст, сега съм на 19. Крайно време е да се погрижа са себе си. Професията „разсипа“ живота и „здравето“ ми, стига ми толкова работа. Само колегите знаят, колко тежка е тази професия и какво ти коства, за да оцелееш” – признава на-младия разследващ журналист на България, но твърди, че няма да напуска Информационна агенция „Дейли Прес“ ще продължи да пише и помага на хората, но няма да прави повече репортажи.

Тодор е повече от убеден, че въобще няма да скучае без работата си в медиите. Тежкият и изморителен труд ще замени с туризъм и хобита. Твърдо решен е да обиколи света и дори си е съставил списък с градовете, които задължително трябва да види. Със сигурност ще остане да живее в родината си, въпреки че съвсем спокойно може да замине за Истанбул при гаджето си П. М, пише агенция „Novinite.eu“.Резултат с изображение за журналисти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук