Ексклузивно и първо в ДЕЙЛИ ПРЕС! Фенове с критика: Новият клип на Алисия е пълна боза! Тя е с визия отпреди 20 години тип „Магьосникът от Оз“ (ВИДЕО)

0
19462

Преди ден Алисия пусна клипа към песента си „Мачкай“, с който разочарова феновете си за пореден път, видя първо „Дейли Прес“.


Ако се съди по триминутното филмче, Алисия се е изчерпала творчески и финансово. Видеото заснето с бюджет не по-голям от 2000 лева в „Лозенец“ е пълна боза, лъха не евтиния. Подобни клипове не са снимани дори в зората на чалгата. Липсва елементарен сюжет.

Звездата сменя две рокли – едната обсипана с камъни и по-подходяща за ромска сватба, отколкото за снимки на плажа. Втората – черна с изрязана цепка пък разкрива натрапчиво едното бедро на певицата. А фенове сравниха визията й с тази на героините от мюзикъла „Магьосникът от Оз“.

Режисьорът на клипа се е избъзикал с Алисия и е пуснал кадри на които се вижда проблемната й от естетическо естество брадичка.

Феновете не спестиха критиките за новото парче на любимката си:

„Едно и също всеки път. Е сега разбирам хората,м които постоянно го пишеха. Дори не ч чухцялата. Преди правеше по-добри песни“.

„Бийта
един и същ, звученето също!!! Клипа нищо особено! Няма ли най-сетне някоя певица да се сети да изпее текст за любовта??? Не само да ми се пее кой кого ще МАЧКА и подобни…“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук