Ексклузивно и първо в DAILYPRESS-bg.com! Националният съвет на НФСБ за оставката на Симеонов – пиянска сбирка на Слънчака!

НАЗДРАВЕ, КУМЕ, ГЕРБ ТИ ДУМА!

0
22385

Сбирката на ръководството на НФСБ се оказа пиянска раздумка на бутилка ракия в Слънчев бряг. Вместо да подава оставка и да се прибира в Бургас с края на туристическия сезон, Валери Симеонов събра неколцина авери по чашка в хотел в курорта Скънчев бряг, научи ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“.

Повечето му от седемте депутати не уважиха купона. Цяло лято вицето на Бойко се вихри в пиянски оргии по морето и затваряше неудобните за спонсорите му вражески кръчми.

Накрая Симеонов разигра стария си номер с оставката под угрозата да излязат нелицеприятни факти около срамните му връзки със сенчести олигарси. Никой не му се върза на селските номера.

Шефа му в кабинета Бойко Борисов го изкомандвал да си свие парцалите. Очаква се днес тихо и кротко махмурлията Симеонов да кацне пак в министерски съвет, където играе комичната роля на шута – вицепремиер срещу тлъста заплата.

„Намираме в ситуация на усложнена политическа обстановка“, казал Валери Симеонов.

„Дори само това словосъчетание е достатъчно, за да се разбере, че драматизмът не е в това дали ще излезе от управлението, а в това, че въобще е възможно подобна персона да е вицепремиер на България. Но всичко е точно! То Христо Иванов беше министър на правосъдието, та Валери няма да е вице.“, коментира Борислав Цеков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ДЕЙЛИ ПРЕС! 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук