ЕКСКЛУЗИВНО! Малкия Маргин се прибра! Вижте с кой е и какво прави!

0
1763
След години изгнание в чужбина заради съдебните дела срещу него Николай Маринов тихомълком се е завърнал отново у нас

Малкия Маргин замисля строителството на собствена поликлиника, разкриха източници от подземния свят. След години изгнание в чужбина заради съдебните дела срещу него Николай Маринов тихомълком се е завърнал отново у нас. Пристигайки в София, сикаджията веднага започнал да се оглежда за легален бизнес, с чиито приходи да оправдае луксозния си начин на живот. След консултация с финансисти Маринов се насочил към здравеопазването, където от години печалбите са повече от добри.

Заради скандалната си слава Николай Маринов избира да остане в сянка. Затова за лице на лечебния бизнес е представена съпругата му Мария Цветкова.

Бившата манекенка, от която Маргина има две деца, има отдавнашен опит като подставено лице. След разпада на групировката СИК тя бе избрана от Маргините за представител на техния легален бизнес. Така за отрицателно време тя се оказа собственик на десетки фирми. На нейно име бяха прехвърлени и голяма част от къщите и офисите, притежавани от мафиотите. Впоследствие повечето от имотите и фирмите бяха прехвърлени на името на офшорки в Панама, за да се спасят от конфискация.

След края на делата срещу Маргина подобна опасност вече няма и Цветкова отново може да влезе в ролята си.

Следвайки дадените й инструкции, тя преди месец създава фирма „Хермес Трейд МЦ“. Веднага след като формалностите около регистрацията са изпълнени, жената на Маргина се сдобива и с терен в столичния квартал „Лозенец“. По план върху него трябва да бъде изграден свръхмодерен медицински център.

Веднага след сделката започва и проектирането на сградата. Запознати със замисъла на Маргина разкриват, че бъдещата поликлиника трябвало да бъде на два етажа, а около нея се предвиждало огромно озеленено пространство.

Плановете предвиждали да има минимум 20 кабинета с различни лекари специалисти, покриващи почти всички области в медицината. Отделно се планира и клинична лаборатория за изследване на кръв и урина, чиято апаратура вече е поръчана.

За да възвърне многомилионната инвестиция, Малкия Маргин планирал и сключване на договор със здравната каса. Освен рутинните прегледи на пациенти Маринов разчитал и на помощ от брат си Красимир.

От около година Големия Маргин също започна легален бизнес. Използвайки името на съпругата си, той създаде собствен застрахователен брокер „Бул Ауто Брокер“. Освен обичайните „Каско“ и „Гражданска отговорност“ фирмата се специализира в продажба на полици за застраховка „Живот“, пише „България днес“. Според процедурата всеки желаещ да сключи договор, трябва да мине на обстоен профилактичен преглед, което скоро може да стане в поликлиниката на Малкия Маргин. /България днес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук