ЕКСКЛУЗИВНО: Огромна новина за „Левски“! Мъри подписа със „сините“

0
1602

Голямото чакане на феновете на Левски съвсем скоро ще приключи. Станимир Стоилов е подписал предварителен договор със „сините“, съобщава Спортал.бг. Мъри е постигнал договорка с новия собственик на тима от „Герена“ Спас Русев и ще поеме любимия си отбор през зимата.

На този етап не се очаква нито една от двете страни да признае за споразумението поради две причини, но е сигурно, че Стоилов ще поеме Левски след края на полусезона.

В контракта е залегнала точка за конфиденциалност, която се очаква да не бъде нарушена. От една страна ръководството на „сините“ все още не желае да обявява Мъри за треньор, тъй като по този начин ще нарушат спокойствието на Люпко Петрович, който жъне победи в родното първенство. От друга пък Стоилов има договор с Астана и ако се разбере за предварителния контракт, може да си навлече неприятности.

Смяната на Петрович със Стоилов не е продиктувана от това, че шефовете на Левски не са доволни от сърбина. Просто амбициите на ръководните фактори са отборът да осъществи пробив в Европа и смятат, че вероятността това да се случи със Стоилов е доста по-голяма. Освен това идеята е Мъри да се задържи дълго на „Герена“ нещо, което ще е доста сложно да постигне Петрович./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук