Ексклузивно! Радостин Кишишев разплака България с думите си за починалата си съпруга

0
1887

Тя почина едва на 38 години през есента на 2012 година от коварна болест в Бургас.

Ето какво разкри Кишиев в предаването „Събуди се” по Нова Тв:

„Научих, че Краси си е отишла в 7 часа сутринта. Бях у дома, когато лекарят ми съобщи. Жена ми беше в кома от 7 дни, но аз все вярвах, че ще преодолее това и ще се оправи. Вярвах, докато не получих съобщението от лекаря. Краси извървя достойно своя път в живота. Създаде две деца, създаде семейство, имаше много добродетели. Жалко че си отиде едва на 38 години.

В първите една, две седмици след смъртта й се отдадох на алкохол. Но не от сутринта до вечерта, каквато е приказката.  Почвах да пия всеки дени след 13 часа наобед. Исках да я птитам нещо, да взема съвет от нея, но тя я нямаше.  Иначе с алкохола не съм имал проблеми. Ако кажа обаче, че не съм се напивал, ще  излъжа, и това ще го потвърдят 1000 души с кликване в сайта ми. Наркотици не съм вземал, трева не съм пушил.”

Кишишев призна, че приживе Красимира му е казала нещо много важно, което ще запази за себе си. Запитан какво й би казал, ако имаше възможност да я върнат само за една минута в живота, Радостин бе лаконичен: „Щях да я попитам как живее на новото място, където се е преселила, как се чувства, срещнала ли е някой…”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук