ЕКСКЛУЗИВНО! Стоичков омъжва дъщеря си в дворец от бели цветя и кристали!

0
1715
3 дни и 3 нощи декорират балната зала на хотела в Правец за бракосъчетанието на Христина

Баща-мечта е легендата на българския футбол Христо Стоичков. Носителят на „Златната топка“ не пести нито усилия, нито средства да превърне сватбата на малката си дъщеря Христина в истинска приказка в буквалния смисъл.

По-късно днес 24-годишната Христина ще приеме фамилията на своя годеник – хърватина Лука Белич, на пищна церемония в петзвездния хотел „Риу“ на брега на езерото в Правец.

Покани за сватбата на годината са били изпратени до 300 души, като любопитното е, че свидетели на най-щастливия ден на Христина и Лука ще станат хора от цял свят. Сред поканените има много сърби, испанци, мексиканки и американци.

Стоичков е изпратил покана дори на съпруга на актрисата Ева Лонгория – Хосе Антонио Бастон, който е президент на „Телевиса“, най-голямата телевизионна медия в Латинска Америка, за която Ицо работи като коментатор на футболни срещи.

Балната зала в хотела вече е превърната в приказен бял дворец и очаква гостите си тази вечер. Близо 3 денонощия са били нужни на екипа на агенция „Диаманти“, наета от Христина да превърне мечтаната от нея сватба в реалност, за да преобрази залата така, че да създава илюзия на гостите, че се намират в прекрасен замък, издават пред „ПИК“ смаяни хора от хотела.

За украсата са били поръчани хиляди стръкове живи бели цвята. Също няколко хиляди кристални висулки ще блещукат в приказката на Христина и Лука. Таванът на залата е превърнат в звездно небе, от стените се спускат ефирни бели завеси. Украсата е била изпълнена с точност според всички изисквания, предоставени им от булката и младоженеца. Нежна, също като самата нея – такава е поискала да бъде сватбата й красивата Христина.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук