Експертиза ще докаже дали откритото тяло е на Росен Ангелов

0
1395

Полицаи откриха тяло на мъж в изоставена къща в село Луково, мъжът се е самоубил. По първоначални данни намереното лице отговаря на описанието на Росен Ангелов. Това стана ясно на извънреден брифинг, даден от главния секретар на МВР Младен Маринов.

„Планирахме широкомащабна операция в района, където имаше данни, че е живеел Росен Ангелов. Блокирахме възможно по-голям район, за да може той да бъде притиснат и да не се придвижва свободно. В рамките на тази блокада извършвахме претърсване дом по дом в района, както и в цялата вилна зона на Луково. В операцията участваха сили на Българската армия, на МВР, на военна полиция“, обобщи действията на полицията комисар Маринов.

„Около 14.00 ч. днес при поредното претърсване на изоставена къща, е намерено тялото на мъж, който по възраст и описание отговаря на издирваното лице. Държал е пистолет в ръката си. На пръв поглед се вижда, че е имал огнестрелна рана в слепоочието, към момента не можем да кажем кога е настъпила смъртта“, заяви Маринов.

Тялото е открито в стара изоставена постройка, с разбити врати и прозорци е намерено тялото, уточни още той.

„Може да се предполага, че е лицето, което издирваме, но експертизите трябва да го потвърдят. Разследването по шесторното убийство продължава. Работим по посока на мотивите на жестокото престъпление“, каза още главният секретар на МВР.

/дарик

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук