Екстрасенс: Леонардо ди Каприо има дъщеря

0
1865

Медиумът предсказва боледуване и не много дълъг живот за актьора

Докато всички са заети да обсъждат престижната награда „Оскар“, която Леонардо ди Каприо получи, един от участниците в руското шоу „Битката на медиумите“ реши да разкрие шокиращи подробности от личния живот на холивудската звезда, пише руската преса.

Зирадин Рзаев заяви, че актьорът има петгодишна дъщеря, която е резултат от афера с малко известна жена.

„Леонардо ди Каприо има незаконно дете. Тя е момиче, родена е преди около пет години. Сега практически актьорът не се среща с майката, още отначало отношенията им са били мимолетни, той не е гледал на тази жена като на своя спътница в живота. За раждането на детето той е научил веднага. Помага финансово на дъщеря си, среща я рядко, но се вижда с нея, а да покаже детето на обществеността в близко бъдеще не смята“- казва екстрасенсът.

Но неочакваното откровение на медиума не спира до тук. Участникът в предаването прогнозира на Леонардо ди Каприо тежко заболяване, а също така предрича, че актьорът няма да доживее до дълбока старост.

„В следващите три години го очаква изпитание. То ще бъде свързано със здравословни проблеми. Но заболяването ще се открие в ранен етап и в крайна сметка ще бъде победено. Въпреки това, има още една лоша поличба: Аз не виждам Ди Каприо в напреднала възраст „- казва той.

www.bulgaria.utre.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук