Емблематичен участник от „Фермата“ е в кома и се бори за живота си

0
938

Тома Талепов-Айляка – една от най-запомнящите се фигури в Бургас, е изпаднал в кома след тежък хеморагичен инсулт, съобщава Флагман.бг.

Папи, както го наричат приятелите му, е в отделението по Реанимация на МБАЛ „Бургасмед”. Приет е в безпомощно състояние през уикенда, изпаднал е в кома и на този етап лекарите не смеят да дадат прогноза за евентуалното му възстановяване.

Подозренията са, че дори и да се възстанови, инсултът ще даде отражение на двигателната му система. Най-близките на Папи втори ден са до леглото му в бургаската болница и се молят за живота му.

На 31 март Тома Талепов за пръв път бе приет в болница, след като получи много силно главоболие, припадна и се наложи да премине кратко лечение. Той е бил изписан на 7-ми април.

Лекарите са го посъветвали да се пази, да не се подлага на тежка физическа работа и щади здравето си, но Тома Айляка е бил толкова ентусиазиран от новия си проект – най-големият атракционен кораб на българското Черноморие, че не обърнал никакво внимание на медиците и се завърнал на работното си място.

В събота той се е сринал, наложило се е да извикат линейка, която да го откара в болницата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук