Емилия на тежки антидепресанти

0
937

Фолк дивата Емилия отново е в разклатено здравословно състояние, след като са се възобновили паник атаките й, научи „ШОУ” от сигурни източници. Причина за психическото разстройство обаче не е Коко Динев, както се тиражира напоследък, а… друг мъж!

В края на миналата година Емилия публично разкри каква е причината за влошеното й здраве. В продължение на 3 месеца певицата от „Пайнер” преминала през деветте кръга на ада, тъй като се борила с т.нар паник атаки. При Кокодиневица те се изразявали с внезапно и много бързо появяване на различни

симптоми като сърцебиене, изтръпване

затруднено дишане, треперене, мравучкане. По време на тези състояния Емилия започвала да изпитва страх, че всеки момент ще получи сърдечен или мозъчен удар и че всеки момент ще умре. „Никога не съм имала подобни проблеми, появиха се от нищото. Реално съм напълно здрава, но от време на време получавам паник атаки, става нещо в мозъка ми”, оплака се тогава изпълнителката на „Питбул”. Понякога това състояние я държало по 7-8 часа, отлагала е участия заради него. Дори преди концерт в Русе се строполи зад кулисите и не можа да излезе на сцената.

Чрез предписаните й антидепресанти състоянието на Емилия е било овладяно. Но допреди две седмици, когато пристъпите са се възобновили.

Блондинката от Раднево изпаднала в панически шок по вина на личния й мениджър Светослав Кюрчийски. Човекът, който се грижи за цялостния имидж на звездата и всъщност е този, благодарение на който в последните години тя дръпна рязко нагоре в кариерата си, обявил на шефката си, че

я напуска и заминава на гурбет

в Германия.

„Ема е изпаднала в депресия, тъй като не може да се примири с мисълта, че ще загуби най-доверения си човек. Последните 4 години Кюрчийски й е като сянка, двамата се оказаха изключително успешен екип – песните й, всичките до една превърнали се в хитове, фотосесиите й, участията й – всичко минаваше през него. Тя ни се оплака, че Кюрчийски къса с нея и изпадна в паника, че без него едва ли ще успее да се справя занапред и че кариерата й е заплашена. Молбите й да откаже работата в Германия са били напразни. Не Коко е съсипал Емилия, Кюрчийски я съсипа…”, бълват пепел и жупел по коравосърдечния тип роднини на звездата.

Преди десетина дни се е наложило Коко по спешност да откара жена си при психиатъра й, след като по време на обяд се разтреперила като есенно лист и пот избил от челото й. Незабавно й е бил предписан нов курс на лечение с „Ксанакс”, потвърдиха двама независими един от друг наши източници. Състоянието на Емилия наистина не е за подценяване, тъй като при първия курс тя приемала само 1 хапче на 3 дни, докато сега

дневната й доза е по 2 таблетки

От драмите в разбития екип са се опитали да се възползват колежки на Емилия. Те й подлели вода, като предложили на агента й да работи за тях срещу доста по-солидно заплащане. Това още повече разстроило радневската поп фолк дива.

Хора от кухнята на „Пайнер” припомнят, че Емилия и Кюрчийски са имали търкания и през есента. Тогава двамата се скарали жестоко заради различия във вижданията си по нов проект. Разривът в отношенията им съвпаднал с появата на паник атаките. „Може да са успешни като тандем, но точно тези неразбории с агента й отключиха психическите разстройства на Емилия.

Журналистите винаги свързвате проблемите й с Коко Динев, но не той е черният дявол в случая. Кюрчийски е страшно агресивен, винаги се е налагал над нея да става неговото. Трябва по-скоро Емилия и Светослав да се разделят като екип! Ема си има своите фенове, които ще продължат да я обичат и след Кюрчийски. Може да е полезен за кариерата й, но е вреден за здравето й”, категорични са в обкръжението на певицата.

Стоян ИВАНОВ,ШОУ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук