Еротичен хороскоп – Водолей

0
473

Водолеите в секса са сдържани и маскират своята чувственост, те не търпят дисциплина и подчинение и предпочитат свобода в отношенията. Водолеите рядко говорят за това което ги възбужда. В отношенията си те винаги действат по схема,период през които ще очароват партньора,кулминация на чувствата и след това сексуална връзка.

Водолея в секса обща характеристика

Представителите на този знак не се стремят към секс а към удовлетворяване на спортния си интерес. Когато целта е достигната партньора престава да бъде значим. Именно по тази причина Водолеите дълго търсят своята любов.

За Водолеите обстановката по време на секса, естетичния образ на партньора винаги играят важна роля. В секса обичат да експериментират и да реализират двоите фантазии. Представителите на този знак считат себе си за изкусни любовници. Ако искате да получите удоволствие от секса предлагайте на Водолея но сексуални фантазии.

Съвети към интимният партньор на Водолей

За тях   сексуалните отношения не са много важни и те се опитват да запазят отношенията си даже и след измяна на партньора. Ако имате връзка със семеен Водолей знайте, че той не е склонен да изостави семейството си . Ако не сте удовлетворени от партньорството си с Водолеите не прекъсвайте отношенията а намерете изход за реализация на своите чувствени желания. Брака ще бъде устойчив но трябва да бъдете готови за постоянни напрежения в отношенията даже и когато няма причина. Подсъзнанието им е така устроено, че след конфликта и емоционалното опустошение им е необходима ярка сексуална емоция, или иначе казано секс без скандал не им е интересен. Ако Водолеите ви кажат , че искат да се разделят с вас може би желая да проверят вашите чувства към тях. За да задържите представителите на зодията е нужно да уверите Водолея, че всеки момент може да си тръгнете при такива закани Водолея започва да се бори за отношенията си и да съхранява стабилност.

Защо Водолеите изневеряват?

Водолеите често сменят сексуалните си партньори , но рядко имат паралелни връзки. При брак съхраняват верността си към своя партньор. Измяна ако съществува това е поради недостатъчно внимание а не от незадоволени сексуални потребности. В леглото Водолея желае да чувства своята важност и значимост и постоянно да получава внимание и поддръжка.

Съвместимост с другите зодии

Устойчиви и стабилни отношения са възможни с Близнаци и Везни. С другите знаци от зодиака отношенията ще бъдат успешни ако партньорите ги обединяват общи интереси или материални цели. Както е известно браковете по сметка са най- стабилни и дългосрочни. Проблематични отношения може да има с Телец и Скорпион. Тук може да се каже, Водолеят е идеален партньор за брак по сметка и в това няма нищо лошо. За да го задържите ще трябва да му обръщате по- голямо внимание. В секса за него са важни фантазиите а не самия акт. З а да ги спечелите за голям период от време разберете повече за неговите интимни желания. Играете различни роли и по този начин ще очаровате партньора си и ще съхраните връзката си за дълъг период.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук