Ето защо изгониха Калинката на Комисията по хазарта от „Мастър Шеф“

1
1489

Цветелина Костадинова, дъщерята на бившия царски депутат Тошо Пейков и житейска спътница на политика Спас Панчев, най-накрая бе изгонена от „Мастър Шеф“, където подозрително как се намърда, въпреки скандалното си минало.

Готвачката, която блесна с признанието, че трепе без капчица жал по дузина глигани, снощи напусна предаването. Нещо, което трябваше да стане доста по-рано – още, когато се разчу, че е била обвинена и осъдена за извършено престъпление. До това се е стигнало, след като Районната прокуратура във Велико Търново направила проверка на образователния й ценз по времето, когато Цвета-Късмета се е подвизавала като служителка в Комисията по хазарта. Костадинова представила съмнителна диплома за завършено висше образование от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.

В крайна сметка компетентните органи санкционирали Цвета-Късмета с административна санкция и глоба, и готвачката е била уволнена дисциплинарно от Комисията по хазарта през 2010 г. Там колегите й я определяли като арогантна, конфликтна и надменна, а високото й самочувствие пронизало облаците, след като се залюбила с политика от БЗНС „Александър Стамболийски“ Спас Панчев.

Костадинова се задържа в „Мастър Шеф“ два месеца и половина, въпреки липсата на някои елементарни познания по кулинария. Така например, пишман-кулинарката, не може да различава чубрица от мащерка. Пред мастър шефовете Калинката от Комисията по хазарта замазвала този срамен за всяка домакиня факт с това, че в кухнята й не е влизала чубрица от 10 години.

„Имам забрана от Спас да готвя с чубрица. Не я обича, мирише му силно и наистина от десет години аз не съм подправяла храна с чубрица“, оправдавала се Късмета.

„Изобщо не съжалявам, че напуснах шоуто, защото аз не влязох в него, за да го спечеля. За мен това бе начин да намеря адреналин. Истината е, че вече след повече от 10 седмици се отегчих, защото напрежението беше ужасно“, коментира изгонването си Костадинова. /Пик

1 коментар

  1. Цвета-Късмета ме втрещи със своята простотия и арогантно поведение. Но всъщност,нищо ново под слънцето-публиката иска „хляб и зрелища“-чалга псевдо култура.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук