Ето как може да имате ослепително бяла усмивка с помощта на средства от кухнята

0
1561
Нуждаете се от избелване на зъби ? Правилно, тъй като красивата усмивка никога няма да излезе от мода. За да се сдобиете с такава, необходимо е да знаете къде да търсите. Разбира се, в стоматологичен кабинет винаги могат да се погрижат за вас, но процедурите никак не са евтини.

Не всеки, който има желание да изглежда добре, може да го постигне именно по този начин. За сметка на това пък съществуват хитринки, благодарение на които всеки човек, който държи на своята усмивка, би могъл да я поддържа винаги така красива и ослепителна благодарение на страхотните домашни средства. Не е лъжа!

Всичко това е истина, но може да се достигне само и единствено с упоритост. В противен случай ще се наложи да събирате пари няколко месеца, за да си позволите избелване в стоматологичен кабинет. Изборът оставяме на вас. Преценете кой вариант ви устройства повече и започнете да се разкрасявате спрямо нагласите си.

Домашно избелване на зъби за тези, които залагат на природните средства

Смес: ще започнем с една действително добра комбинация, която е успяла да помогне на много хора, целящи да имат хубава усмивка. Поради това няма да е зле да я опитате и да я правите редовно.

Ако продължите няколко поредни седмици, ще избелите зъбите си с поне 2 нюанса. Сместа се прави от сол и мед. И двата продукта сме сигурни, че присъстват в кухнята ви.

Няма да се налага да търсите нещо допълнително и да харчите куп пари, за да се наслаждавате на блестяща усмивка.

Запомнете, че сместа за избелване не бива да се използва всеки ден. Достатъчни са 2 пъти в седмицата и то вечерно време.

Освен, че избелва зъбите, сместа се бори и със зъбен камък. Съвсем скоро той ще бъде отстранен. Ефект е зашеметяващ: бяла усмивка, чисти и здрави зъби!

Забележка: избелването ще бъде факт чак след 2 месеца, но през това време вие не спирайте да правите процедурата. Със сместа търкайте зъбите си също както с паста за зъби. Изплаквайте хубаво след приключването й. Не гълтайте!

Добра алтернатива: може да опитате с една доста практична рецепта, която се състои от натриване на зъбния емайл с парче памук. Това парче трябва предварително да е било напоено с кислородна вода.

Отново ще трябва да се въоръжите с търпение, за да постигнете онова, към което толкова силно се стремите. Затова не пропускайте тази златна възможност и започвайте да се разкрасявате с помощта на посочените от нас домашни средства.

Източник: zajenata.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук