Ето я майката изхвърлила бебето си в тоалетна, очакват я поне 3 години затвор

0
1205

До три години затвор на  Атанаска, която изхвърли новороденото си дете във външна тоалетна. Това е наказанието, което предвижда закона, ако се докаже, че по този начин тя е убила рожбата си. Но Ася, както е популярна сред хората във врачанското село Радовене, е казала пред разследващите, че е родила бебето посиняло и тя преценила, че е мъртво.

Телцето му е извадено от нечистотиите от полицаите и е предадено за аутопсия. А преди да се произнесат съдебните лекари коя е причината за смъртта му, обвинение срещу майката не може да се формулира. Ако наистина думите й, че е било мъртво се потвърдят, Ася няма да понесе отговорност за смъртта му.

Третият случай в региона на изхвърлено новородено потресе жителите на малкото селце близо до Роман. Местните хора не познават добре Ася, която скоро дошла от пазарджишко и заживяла с Миглен на семейни начала. В селото разказват, че младият ром, с когото се запознала по интернет, въобще не подозирал за бременността на Ася. Тя била доста пълничка и коремът й не правил впечатление.

Явно Ася е заченала от друг и е криела този факт от новия си възлюбен. Миглен пък още е в шок и признава, че не знае дали ще й прости.

Ася вече се е проявила като нехайна майка. Тя има дете на четири години от друг мъж, което е дадено за отглеждане в приемно семейство. То този момент въобще не се е интересувала от него и не е имала желание да го види, съобщиха от социалната служба.

/монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук