Ето я новата „Мис Вселена“ ВИДЕО

0
290

Конкурсът се проведе в Ню Орлиънс, щата Луизиана, като 84 красавици от цял свят се състезаваха за короната

Р’Бони Габриел от САЩ беше коронясана за 71-ата Мис Вселена в събота вечер, предаде Си Ен Ен. Миналата година тя първата американка от филипински произход, спечелила Мис САЩ. Габриел взе короната пред Аманда Дудамел от Венецуела и Андреина Мартинес от Доминиканската република. Конкурсът се проведе в Ню Орлиънс, щата Луизиана, като 84 красавици от цял свят се състезаваха за короната.

 

Събота вечер беше последният ден от състезанието, като елиминациите стесняваха броя на финалистките. Когато Габриел влезе в Топ 5, тя беше попитана: „Мис Вселена наскоро направи всеобхватна промяна, позволяваща на майки и омъжени жени да се състезават тази година. Каква е друга промяна, която бихте искали да видите и защо?“

Габриел отговори, че се надява организаторите на конкурса да увеличат възрастовата граница на кандидатите. „За мен бих искал да видя увеличаване на възрастта, защото съм на 28 години. И това е най-възрастната възраст за състезание. И мисля, че е нещо красиво. Любимият ми цитат е „ако не сега, тогава кога?“ Защото като жена вярвам, че възрастта не е определяща. Не е утре, не е вчера, а сега. Времето е сега“, каза тя.

Родената в Хюстън Габриел е моделка, модна дизайнерка и инструкторка по шиене, която дава приоритет на околната среда в работата си.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук