Жената на Вълка натрупа 7 милиона от боклуци

0
7285

Манекенката Ася Христова го раздава олигарх в пола

Румен Гайтански ВълкаПоследната официална половинка на Румен Гайтански – Вълка Ася Христова е претърпяла неочаквано възходящо развитие и само за няколко години се е превърнала от модел в сериозна бизнес дама. Майката на най-малката дъщеря наприближения до Доган безнесмен по професия е манекенка. Справка в Търговския регистър показва, че неотдавна тя се е преквалифицирала и в момента вече управлява четири фирми. На две от тях е собственик, а в останалите две членува в борда на директорите.

3a_p08wg9Три от фирмите са отчели нулеви приходи, но друже­ството „Зауба“ е регистри­рало 7 539 000 лева само за една година. Въпросна­та фирма се занимава със сметоизвозване и почистване

Самият Румен Гайтански дълго време беше титуляр точно в тази ниша и отно­во завзема нови територии в нея, а фактор в доходо­носния бизнес става и кра­сивата Ася. Фирмата, коя­то управлява последната му жена през 2013 година, е избрана да извозва от­падъците на старозагорци. Със сигурност учредяване­то й не е идея на краси­вата манекенка, както ве­роятно стоят нещата и при останалите три дружества. Неоспорим факт е, че тя не блести с особен бизнес нюх, тъй като още докато е мо­миче от кориците, се пробва да завърти търговия с дрехи. В съдружие със своя прия­телка открива бутик, който фалира само за година. Любопитното е, че името на Ася все още фигурира в ка­талога на модна агенция „Визаж“. Най-вероятно само за престиж, защото участия в реклами или ре­вюта липсват. Всъщност по­следната й публична поя­ва бе на софийското лети­ще, където Ася посрещаше от Америка своята близка приятелка Соня Васи. През лятото на 2014-а пък бъл­гарски туристи успяха да я уловят в компанията на Гай­тански в гръцкия курорт Неа Мармарис. Великолепното място се намира на ръка­ва Касандра, където Румен Гайтански притежава прос­торен апартамент. Там е акостирала и една от ях­тите му, на която отдъхва през летния сезон.

Общата им почивка в Гър­ция преди две години опровергава упоритите слухове, които се носят тогава, че двамата са се разделили.

Все пак дори през ва­канцията си Румен и Ася били страшно дискретни. Бизнесменът не искал да бъде обезпокояван по ника­къв повод. Гайтански пред­приел крайни мерки и

дал по 100 евро предплата на вечер за три месеца на управите­лите на престижен гръцки ресторант, за да не пускат там други български клиен­ти, когато двамата с Ася ве­черят изискани ястия, поле­ти със скъпи питиета.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук