Жената паяк: Зендая се облече в паяжини за премиерата на новия „Спайдърмен“ (СНИМКИ)

0
172
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 13: Zendaya attends Sony Pictures' "Spider-Man: No Way Home" Los Angeles Premiere on December 13, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)

Премиерата на „Спайдър-Мен: Няма път към дома“ бе в Лос Анджелис на 13 декември и ще бъде пуснат в САЩ на 17 декември.

На събитието присъстваха главните герои – Том Холанд в ролята на Питър Паркър / Спайдър-Мен и Зендая, която влиза в образа на Мишел „Ем Джей“ Джоунс.
)

Преди по малко от месец Том Холанд призна за връзката си със Зендая, но не връзката им причлече вниманието на феновете им по време на премиерата. Зендая се беше постарала изключително много, за да влезе напълно в темата на филма.

Тя беше облечена със специална рокля нана Valentino, която бе в телесен цвят и паяжини. Супер секси рокля с висока цепка и огромно деколте, с високи токчета и коса сплетена на плитки. Зендая допълни очарователната визия с мрежеста черна маска.

В социалните мрежи не спират да говорят за роклята й. Според коментарите идеята за роклята е вдъхновена от рокля на Джон Галиано от пролетта на 1997 г., която също е направена на тема супергерой.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук