Жестока драма с хигиената напъва парламента! Депутатите недоволни от тоалетната хартия

1
2167

Нечувана битова драма тормози депутатите в новото 44-то Народно събрание, научи ПИК от потърпевшите. Представителите на различни партии се оплакват от месец насам с голямо неудобство от състоянието на хигиенните продукти в тоалетните.

Оказва се, че масово са недоволни от тоалетната хартия, която е заредена и си споделят тайно един на друг, че явно разходите са свити и за това са поръчани по-евтини стоки.
„Откакто е почнал парламентът, все това ги слушам да обясняват.

Тоалетната хартия била двупластова и не ставала за нищо, почнаха да си носят салфетки дори мъжете, защото не ставата за ползване. Дали е лоша партида на доставката или пък са свити разходите и се поръчва по-евтина хартия не е ясно, защото никой не смее да си признае гласно и да отнесе въпросът до отговорните лица. Но драмата е пълна и вече дори има шеги по този повод“, разкрива депутат, който също споделя мнението на голяма част от народните избраници.

1 коментар

  1. Едно време баба ви със златна тоалетна хартия си е бърсала задника сигурно!Аз предлагам да си бършеше тлъстите задниците с вестник Уикенд на вашият колега Делян Пеевски!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук