Жестока тв война – „Господари на ефира“ изригнаха срещу Слави: Вулгарна демонстрация тип телевизия АЛФА, лъсна моралът му!

0
1568

Войната между отколешните врагове Слави Трифонов и Джуджи и Магърдич Халваджиян се ожесточи тотално след изцепката на Дългия в шоуто му по Би Ти Ви, когато сценаристите му скъсаха снимката на президента Росен Плевнелиев.

Конкурентните продуценти на „Господари на ефира“ този път не си замълчаха за скандалния гаф на учиндолеца и за сефте си позволиха да го критикуват в сатиричното си шоу. В последното издание на предаването им по Нова телевизия снощи „господарите“ скочиха мощно срещу Дългия и го направиха на пух и прах, излизайки и с декларация за изцепката му.

„На 6 юни в „Шоуто на Слави“ станахме свидетели на безпрецедентен акт на неуважение към българската държавност. Стилистиката напомня на стилистиката на партийната телевизия АЛФА. За бТВ обаче всичко това е меко казано стряскащо.

Сценаристът Филип Станев скъса снимката на президента Росен Плевнелиев, а неговият шеф Слави Трифонов остана тооооолкова изненадан, че не можа да спре подчинения си. Не е тайна на какво се дължи отношението на Слави Трифонов и неговият екип към президента. Но начинът, по който го демонстрираха, ги нареди до други водещи, станали по-късно политици.

Трифонов привидно не беше съгласен с действията на своя колега, но това само засили съмненията, че всичко е част от сценария, а не емоционален изблик. Реакцията на бТВ пък е като на някой, който като че ли не му се занимава.

 В последните години се наслушахме на гръмки обещания за промяна на морала в политиката от хора, които по една или друга причина са решили да се намесят в нея. Досега те винаги са се проваляли по една и съща причина – бързо се оказва, че собственият им морал не се различава с нищо от този на статуквото, срещу което на думи се борят.

 Вулгарната демонстрация на неуважение към демократичния избор на близо милион и седемстотин хиляди души, гласували за Плевнелиев, когато твърдиш, че работиш за доброто на обществото, говори сама за себе си.

 Засега принципът „Който не ни кефи – ще го разцепим!“ действа в национален ефир – опазил ни Господ да започне да действа и в живия живот!“, коментираха възмутени продуцентите на „Господари на ефира“ и водещите. Ето и видеото от предаването./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук