Жестоки интриги разтърсиха конкурса Плеймейт!

0
899

Жестоки интриги съпътстваха конкурса Мис Плеймейт 2016, като и тази година състезанието бе компрометирано.

Читател твърди, че конкурсът е бил нагласен, а голяма част от участничките са преспали с някого, за да се доберат до титла.

Секс скандали

Припомняме, че този четвъртък бе избрана новата Мис Плеймейт в лицето на Ася Капчикова – гаджето на рап певеца Криско. За нейни подгласнички журито избра Анджелина Атанасова, Мартина Юрукова и Дилена Димитрова.

Почти всички те през последните няколко месеца бяха забъркани в секс скандал и около имената им доста се шумеше.

Кой с кого

Така например Дилена Димитрова бе сочена за новата любовница на Ники Михайлов. Именно заради нея вратарят се раздели окончателно с Алисия, след като певицата го завари на калъп с плеймейтката.

„Анджелина е преспала поне с двама от хората, отговорни за провеждането на конкурса. Издават, че единият от тях е фотограф“, пише нашият читател.

И продължава: „Победителката Ася Капчикова също е платила, макар че из светските среди струи недоволство и всички се чудят каква е тази плеймейтка без гърди. Хората са недоволни от избора и се чудят как от толкова красиви момичета избраха най-грозните“.

Истинската победителка?

Масовото мнение е, че Криско е платил за победата на гаджето си, въпреки че онлайн гласуването избра категорично и безапелационно друго момиче. А именно – Мартина Юрукова.

Мартина има всички данни за Мис Плеймейт, голям пищен бюст, страхотно тяло и невероятно секси излъчване. Явно обаче никой не си е платил за нея, ядосват се форумци…

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук