Жесток скандал! Актрисата Елен Колева прави св*рка на 60-годишен богаташ в луксозен джип (СНИМКИ 18+)

0
4049

Малко преди да се сдобри отново с бизнесмена Александър Майонезата, Елен Колева преживяла кратка, но много бурна афера с плейбой актьора Ники Сотиров.

Временната химия между Ники и Елен възникнала след тяхно участие като водещи на мероприятие. Траела няколко месеца, пише в. „Всеки ден“, цитира Hotarena.

net.

Бившият любовник на Надежда Нейнски завъртял главата на Елен и я направил своя държанка. Връзката им продължила няколко седмици и минала през всякакви страстни изживявания. Колева била готова на всичко, за да угоди на доста по-възрастния от нея колега.

Двамата редовно се отдавали на еротични ласки между седалките на тузарския джип, собственост на близо 60-годишния плейбой. Той се възползвал от отдадеността на Колева по всякакви начини и дори я накарал да му направи френска любов във возилото, докато го шофира.

„Хванало ги някакво голямо задръстване по време на ремонт до Телевизионната кула и там се чудели с какво да си уплътнят времето, докато чакат. И от дума на дума, устата на Елен влязла в употреба, нали разбирате… побъркала го е ”, разказва приятел на Сотиров.

Елен в крайна сметка не издържала дълго време на това сексуално темпо. Ники се интересувал само от физическото, докато тя била в период, в който се чудела накъде да поеме в живота си. Дали да се върне към Майонезата или да търси нова любов. По тази причина Колева все пак предпочела да се разделят. Легендите за уменията на Колева в движение обаче все още се разказват в театралните среди.

Съвсем наскоро любимецът на позастарелите госпожици Сотиров си призна, че дълго време е бил пристрастен към наркотиците и алкохола. От тях го измъкнала ексманекенката Анна Каридова. Звездата от „Седем часа разлика“ сподели, че красавицата успяла да го извади от дъното на една дълбока криза.

Както самият той казва, „бях на ръба на доста сериозно залитане с наркотици, алкохол и самосъжаление“. Път, който го водел към самоунищожението. Анна го хванала на ръба между живота и смъртта и го изтеглила от дупката. Актьорът се кълне, че ще бъде признателен на дамата за цял живот, но все пак е предпочел ергенския живот.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук