Журналистката Елизабет Дафинова по БНР: Нинова е без алтернатива!

0
248

„Корнелия Нинова в БСП е в положението като Бойко Борисов –без алтернатива. Тя няма алтератива“, това посочи в интервю пред БНР в предаването 12+3 журналистът Елизабет Дафинова

“Ако погледнем кой застава срещу нея – Жаблянов, Красимир Янков и т.н., те нямат поддръжка като Нинова”, смята Дафинова.

Тя коментира още в предаването „12+3“, че единственият друг, който има някаква подкрепа и то благодарение на това, че отговаря за структурите в партията е Кирил Добрев.

“Проблемът е, че зад него също не застава голяма част от Националния съвет на БСП, пък за цялата партията да не говорим. Наскоро в свое интервю по телевизията Румен Овчаров много ясно посочи къде е проблема“, подчерта още Елизабет Дафинова пред водещата Даниела Янкова.

“40-те фирми на Кирил Добрев, както каза Овчаров, разчитат на обществени поръчки от държавни и общински предприятия. Тоест Кирил Добрев има някаква свързаност, има някаква зависимост от управляващите. И което определя, всъщност, двете основни линии и интригата в БСП“.

Според журналистката от едната страна е Корнелия Нинова, която държи твърдо опозиционност, никакви колаборации, неприемане на никакви постове, а от другата страна, която се защитава от самото начало от Георги Гергов, сега се присъединява и Кирил Добрев и някои други, които са за по-мека опозиция и евентуално някаква колаборация с ГЕРБ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук