Журналистка политолог смени Иван Евстатиев в общинския съвет на Стрелча

0
1413

Младата социалистка Стиляна Кацарова положи клетва като нов общински съветник в Стрелча, след като зае мястото на бившия кмет на града Иван Евстатиев в местния парламент. Това стана факт, след като обвиненият в сексуално посегателство и изнасилване на 16-годишна ученичка бивш градоначалник на Пазарджик и Стрелча най-сетне подаде оставка и молба за напускане на Общинския съвет, тъй като Избирателният кодекс се позволява да бъде освободен с решение на останалите старейшини.

В момента Иван Евстатиев чака старта на съдебния процес в затвора в Пазарджик, след като Пазарджишкият окръжен съд отказа да замени наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража“ с по-лека.

Новото попълнение в Общинския съвет-Стрелча Стиляна Кацарова е завършила висше образование в Софийския университет „Климент Охридски“ със специалност „Журналистика и медии“, както и политология в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. С включването на хубавицата от БСП пък се запазва наложилата се през настоящия мандат тенденция за подмладяване на състава на местния законодателен орган, коментира стрелчани./труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук