Журналистът Тодор Стефанов: Румен Радев изявява като достолепен ратай на БСП

0
4064

* Коментар Тодор СТЕФАНОВ, ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА ИА News24-bg.com

За никого не е тайна, че нашия Румен Радев се изявява като достолепен ратай на БСП.

И със сигурност мнозина си спомнят, че още преди нощта на президентските избори неговата заместничка Илияна Йотова го предупреди да внимава какви ще ги върши, защото БСП го е направила президент. Тогава всички си помислихме, че става въпрос за някаква дебелашка шега, но трябваше да мине малко време, за да се разбере, че това е било сериозно предупреждение ето, че се оказа истина.

А кои стават ратаи? Това обикновено са хора, които са готови да слугуват, за да бъдат добре. Така, както прави сега Радев. Той налага вето на всеки проектозакон, който е недолюбван от червените. Така например наложи 5-о вето (поне толкова съм преброил), този път върху антикорупционния закон. И първите ръкопляскания, естествено, дойдоха от БСП. Така червените се уредиха с поредния човек с прякор. След популярното Мадам Лъжа вече се сдобиха и с Президента Вето.

Има обаче нещо много гнило, което витае около шофьора на самолет.

Както вече е известно, в новогодишното си обръщение той не отрони дори една дума за това, че България става председател на ЕС. Нещо, което е уникално за страната ни. И че държавата ни дърпа сериозно нагоре в развитието си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук