ЖУРНАЛИСТ С ВЕЛИКОЛЕПНА ИДЕЯ В БИТКАТА СРЕЩУ COVID-19! ПРИЗОВА ПРЕЗИДЕНТА НА ПОМОЩ

0
578
Румен Радев

“Нашите депутати е редно да се откажат от парите за представителни разходи, които са над 2000 лева месечно! Същите не могат да се оправдават, че провеждат срещи с избиратели, тъй като Щаба е забранил подобни мероприятия, а и самите депутати са длъжни да ограничат всякакви контакти. В този случай тези почти 500000 лева могат да отидат във фонд за лечение на болни от Covid-19.

Освен това депутатите трябва да получават възнаграждение само за проведено заседание на комисия или пленарно, което ще доведе до икономия от около 720000 лева. Към тези пари можем да прибавим и икономиите от транспортни разходи, нсо охрана, и други режийни, които ще прибавят още около 100000 лева за месец. С тези пари ще може да се осигури адекватно лечение на близо 400 пациента!

Ако се откажат и от многомилионните си партийни субсидии ще покрият и разходите за тестове, които е важно да се правят, за да се знае какво е развитието на инфекцията и за да се предпазят медицинските лица. За всичко това е нужно само едно нещо- МОРАЛ! Президентът Румен Радев може да им помогне като открие дарителска сметка!”

Това написа във Фейсбук журналиста Димитър Байрактаров

otupor.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук