Забравено разследване- Перверзникът от Немската гимназия се скри от света !!!

0
2919

„Бонбончетааа…, що не дойдете тричките вкъщи да ми оправите… компютъра. Работата няма да отнеме повече от 2 часа” – това е покана от учителя им, цитирана от децата във форума на сайта на 91-ва ГПНЕ „Проф. Константин Гълъбов” – София.

Вече няколко седмици продължава цирка с разобличението в мрежата на учителя педофил, който междувременно си преподава тихо и мирно, а ръководството на школото се прави, че всичко е наред…

Соченият за перверзник учител от Първа немска гимназия Детелин Кънев обаче се скри позорно от въпросите на медиите.

Преподавателят по „Свят и личност” нашумя преди дни, след като негови възпитанички се оплакаха, че постоянно им говорел за перверзни неща по време на часовете. Позволявал си да им отправя и неприлични предложения.

Медии потърсили Кънев, за да чуят неговата версия за случая. Оказало се обаче, че той рано-рано си е тръгнал от работа. Изсулил се през задния вход, разказват от охраната на гимназията.31

Няколко групи от ученички също категорично отказват да коментират скандалния случай. „Познаваме господин Кънев, но няма какво да кажем за него. Казаха ни да не говорим за това”, споделят с голямо притеснение те.

„Директорката Вера Катранджиева забрани да коментираме случая. Няма какво да кажа за Детелин Кънев”, заявява и охранителят в Немската гимназия.

Секс скандалът гърми вече няколко дни. Оказва се, че всяка година срещу Кънев се подават жалби в Районния инспекторат по образованието, резултати все още няма.

Децата се страхували за оценките си и дълго време не споделяли с родителите си сексуалните намеци на учителя.

Повече от 20 години Детелин Кънев e преподавател по „Свят и Личност” в едно от най-елитните училища в столицата. Проблемът обаче е какво точно преподава – Философия или Сексология? Информираност и образование или развращение от ранна детска възраст?5555555555555

Гимназистите споделят, че учителят по всякакъв начин се опитва да ги накара да говорят за перверзни неща, свързани със секса, за извращения и порнография. Когато учениците се опитвали да пренасочат темата или отказвали да говорят по нея, Кънев ги заплашвал с оценки, които са от голямо значение за 12-окласниците заради кандидат-студентските изпити.

Нахвърлял се върху момичетата с вулгаризми, ако не могат да се сетят за някой епитет за сексуално извращение.

Термини от рода на анилилагния, ликвидофилия, алголагния, копрофилия, мизофили и всякакви подобни се обяснявали надълго и нашироко в часовете на Кънев, разказват учениците му.

„Налага ни неговото виждане, манипулира ни, отклонява се от темите по програма и говори вулгарно и непристойно за човек на неговите години”, споделя негова ученичка.

Ученици и родители са категорични, че Кънев няма място в училището.

Помежду си учениците коментират, че подобна личност трябва да се махне, за да не руши реномето на училището и на учителите. Всички са вдигнали ръце от него.

Въпросът защо Кънев не е уволнен още, засега няма отговор. „Може би има нещо, което го крепи”, плахо допуска ученичка. Досега са правени много проверки, но без резултат. Преди броени дни приключи проверката на регионалния инспекторат. Тя констатира пропуски в работата на Кънев, което налагало „методически препоръки”.

Циркът с разобличението на учителя педофил излезе на яве с разпространението на една ода в интернет, с провокативното име „Педофилски страсти”, която му спретнали неговите ученици. Тя е посветена на вулгарните сексуални изпълнения на даскала в елитната столична гимназия.

Ода за Детелин Кънев
(Педофилски страсти)

При Детелин с душата нежна
темата за секса е напълно неизбежна.
Перверзии мръсни, оргии и секс анален,
сексът с дечица му е казус морален.

Веднага като влезе – ципа разкопчава,
но нагона в него това не смекчава.
Кани ученички по сладкарници и хижи,
като сутеньор за тях се грижи.

После порно-филми тайно снима;
виагра редовно в тонове взима,
че иначе не вдига питона стар
и пощръклява като разгонен шопар!

Дава секс-съвети от никого неискани,
граби тетрадки насила изискани.
Бракът му е като фикс-идея;
И редовно спекулира с нея.

Фантазира, че бил женен, но се е развел,
в собствените си измислици се е заплел.
Разправя, че уж дъщеря имал,
бил нормален, от градината я взимал,

но изведнъж нещо по главата го треснало;
педофилство силно в ухото му креснало
и започнал да иска малки дечица
и взел да ги води в близката горица!…

„Ох, чичовото, ще ти купя бонбон,
ще го смучеш сладко, а моя питон,
след него ти като близалка ще поемеш,
– ох, чичовото, ох, дядовото! –
тъй ша тъ прасна, че нема се съвземеш!

На училище с „белия лебед” ще те возя,
всяко междучасие със секс ще те тормозя,
и на мойте навици, ако не си съгласна,
преди да те изритам, в г*за ще те прасна!

Ама пусто! Не мога питона да събудя!
А от смрадта му всичко живо ще прокудя!

Ще бягаш, дете мило, ще сплиташ краката,
а аз ще те гоня с питона в ръката!
Като ласо над главата ти ще го развея,
Наследствен материал навред ще сея.”

Забележителен е фактът, че самата ода и коментарите за подсъдимите наклонности на философа, битуват по форумите от няколко години. Демек, публична тайна в школото са неприличните задявки на даскала с ученичките!

Мненията на децата по форумите в интернет, в които те споделят що за чудовище им преподава, са с дата от 2007-ма година насам!!! Но вместо да отшуми, вълната на неприязън все повече се разраства. Вижте какво споделя потребител с име Спенс в ученическия сайт http://schools.pomagalo.com/: „Кънев е най-комплексираният учител, с който някога съм се срещал… слаба реторика има и преподава глупости на други неудачници като него.

Като го наблюдава човек отстрани, се чуди как не е в затвора тоя лицемер с педофилски наклонности. Дано го уволнят скоро, че е жалко да трови бездруго закърнелите мозъци на децата в тая гимназия”. Мнението е с дата 27 ни 2007 г.! Към днешна дата обаче, колегите на Кънев, както й ръководството на елитната (?) столична гимназия все още настояват, че не знаели за поемата.

Също така, те нямали и представа за това, че такива неща се говорят за колегата им от родители и ученици?!

На коя от двете страни да вярваме, се чудим ние? И защо до момента компетентните органи не са се намесили, да проверят случая? Защото и в двата случая ще има засегната страна- въпросът е коя е тя – преподавателят Кънев или неговите ученици. Ако се окаже второто, май ще е по-страшно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук