Забравете за тези 5 с*кс пози – убиват оргазма!

0
973

Много се пише за секс позите, които носят както разнообразие в леглото, така и мощни оргазми на дамите. Оказва се обаче, че едни от най-популярните пози не позволяват на дамите да достигнат до връхната точка на удоволствието.

Те са идеални за начало на любовния акт, но не и за разтърсващ финал, предава „Дарик“.

Кучешката поза е една от най-разпространените и предпочитани от много двойки. Тя е любима на мъжете. Тя дава възможност за максимално дълбоко проникване, което в много случаи е болезнено и дискомфортно за дамите.

И обратно – позата Лъжички не е най-добрия вариант, защото проникването често не е достатъчно дълбоко и често не е достатъчно за мощен оргазъм при дамите.

При мисионерската поза мъжете достигат лесно до оргазъм. Това е и най-естествената поза, при която триенето и контактът са плътни. Недостатъкът, че при нея е невъзможна клиторната стимулация, а тя носи най-голямо удоволствие за жените.

Забравете за „69“, позата „68“ е новото изкушение в секса Обърнатата ездачка също не е възможно най-добрият вариант. Изглежда секси, но при нея недостатъкът е същият като при мисионерската поза. Освен ако дамата сама не си осигури тази стимулация. Това не би било проблем за по-разкрепостените, но много са жените, които се срамуват да „допълнят“ собственото си удоволствие пред партньора си.

Сексът в изправено положение изглежда изключително страстен, но изисква прилична физическа форма, за да се случи по фантастичния начин, който виждаме по филмите.

Оргазъм в тази поза при жените трудно би могъл да се достигне, защото двойката се опитва да пази баланс, а мускулите се напрягат прекалено много. Най-малкото е разсейващо.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук