Загадъчна смърт на барман в Созопол,

0
3456

Колегите му чули страшен шум на тенджери и чинии и се втурнали да видят какво става

25-годишен барман от заведение на плаж Харманите в Созопол е починал в линейка на път за болница, след като е бил намерен в безпомощно състояние в кухнята, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Сигналът е подаден около 9.10 часа тази сутрин в РПУ-Созопол. Колегите на младия мъж, който е от Шумен, съобщиха, че са го намерили на пода в кухнята на бар „Хедон“. На място веднага е изпратен екип на Спешна помощ, но барманът е починал в линейката на път към УМБАЛ-Бургас.

Пред разследващите, работещите в бара казали, че вероятно смъртта е причинена от токов удар, но до момента това не е подкрепено от доказателства. Предстои извършването на аутопсия в отделение Съдебна медицина с цел установяване на точната причина за смъртта.

Според регионалния сайт flagman.bg мъжът решил да вземе нещо от кухнята, но не намерил ключа. Затова се пъхнал през малкото прозорче, откъдето готвачите подавали храната. Колегите му чули страшен шум на тенджери и чинии и се втурнали да видят какво става.

Открили безжизненото тяло на пода в кухнята и решили, че младият мъж е ударен от ток, затова спрели електричеството и веднага подали сигнал на тел. 112.

Младият мъж е от Шумен, починал е на път за болницата. По информация  все още е бил без трудов договор.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук