Заледени пътища и катастрофи затрудняват трафика (ВИДЕО+СНИМКИ)

0
2873

Вижте къде има проблеми

https://www.vbox7.com/play:1a0fb3cfd5

Заледени пътища изненадаха много шофьори тази сутрин. В рубриката „Моята новина” получихме сигнали от различни точки на страната.

ОБЪРНАТИЯТ КАМИОН НА МАГИСТРАЛА „СТРУМА“- ГАЛЕРИЯ

Шофьорите да се движат с повишено внимание по републиканските пътища, предупреждават от АПИ. Пътните настилки в района на София и Кюстендил са заледени вследствие на падналия леден дъжд и ниските отрицателни температури. В момента настилките се обработват за движение при зимни условия.

На столичния бул. „Цариградско шосе“ е станала верижна катастрофа.

https://www.vbox7.com/play:b3efaca5dc

От АПИ съобщават още, че тази сутрин временно е затруднено движението от 25-ия километър до София по магистрала „Тракия” заради опесъчаване на пътното платно и заради катастрофа. Движението се осъществява само в една лента.

Временно беше ограничено и движението по пътя Нови Искър – Елисейна за МПС над 12 т поради обработване на пътната настилка срещу заледяване. Временно е ограничено и движението при прохода „Гълъбец” поради обработване на пътната настилка и катастрофа.

Катастрофа е причината за ограничаване на движението по магистрала „Струма” в посока Кулата в района на Долна Диканя. Шофьорите изчакват на място.

Временно е ограничено движението по пътя София – Самоков в района на Златна рибка в двете посоки заради катастрофа. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“, съобщават още от АПИ.

Всички машини са в пълна мобилизация за почистване и обработване на пътните настилки.

nova.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук