Залята с киселина Мария си спомни с ужас: Одраха целия ми гръб, за да присадят кожа на лицето ми

0
1576

„Киселината не пуши. Аз съм на 11% изгаряния, а жената, залята в София е с повече. Това е изключително тежко“, това заяви залятата преди години с киселина Мария Бонева. „Това е втори случай за последните няколко години. Явно нещо отприщва тези случай“, каза пострадалата в сутрешния блок на bTV. „За моя случай няма наказан човек.

Това се случи преди 16 години, а тогава хората бяха много страхливи и не говориха за тези неща. А имаше и парична награда за информация. Появи се свидетел, но после той се изплаши и се оттегли“, спомня си Мария. Тя призова хората да не живеят в страх, защото вече имаме добро законодателство. „Случилото е с мен и Ажда е идентично – нападателят излиза от тъмното, напада и бяга. Ти си жертва. Нямаш време да го гледаш, а само страдаш. На тази жена е имало кой да й помогне, а на мен не“, разказа още жената, изживяла идентичен кошмар с този на Ажда. Мария уточни, че тя е била на нападната със сярна киселина:

„С това ме обезобразиха. Буркан сярна киселина, купен за 50 лева от Кремиковци. Поне според свидетелски показания“ „За да се възстановя ми отне три години. 14 операции и 72 часа пълни упойки. Одраха ми целия гръб, за да присъдят кожа около устата ми“, спомня си Мария. „В 90% от случвайте е личен мотив. В повечето случаи мъжко-женски отношения. При мен беше заради бизнес. Не смятам, че при Ажда е заради това, че има сладкарничка, затова подозирам личен мотив“, заяви жената.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук