Зам.-министър Димитрова се връща на работа в община Велико Търново

0
8652

Подалата оставка социален зам.-министър Росица Димитрова се връща на работа в община Велико Търново, съобщава агенция „ПИК“.

Тя ще заема поста директор на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в общината. Преди да бъде назначена за заместник-министър на труда и социалната политика е заемала същата длъжност.

След като вече не на работа в Министерството на труда и социалната политика, Димитрова може да се върне на предишната си длъжност.

Оставки не помагат на семейства на деца с увреждания

Оставки не помагат на семейства на деца с увреждания

Родителите, семействата, гражданските организации искат лидер в социалната сфера с политическа подкрепа

Припомняме, че във връзка с протеста на майките на деца с увреждания социалният министър Бисер Петков подаде оставка, но ден по-късно беше върнат на поста си от премира Борисов.

След него оставка подаде и зам. социалният министър Росица Димитрова. Премиерът Бойко Борисов прие оставката на зам.-социалния министър Росица Димиртова. Тя подаде оставка заради общественото недоволство по повод участието й в 11-тата сесия на Конференцията по Конвенцията за правата на хората с увреждания, която се проведе в Ню Йорк.

Въпреки рокадите палатковият лагер пред парламента на протестиращите майки остана.

Омбудсманът Мая Манолова заяви, че е много важно въпросният законопроект, който, по думите й, е изработен заедно с майките на деца с увреждания, да влезе в парламента.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук