Заплашват с убийство и дъщерята на застреляния бос на „Агресия“

0
1464

Бившият съпруг на Мая Антова нагло опитва да сложи ръка върху бизнеса на ликвидирания шивач на елита

Лихварският бос Стефан Асенов, който е сред заподозрените за убийството на собственика на модна къща „Агресия“ Александър Антов, опитва да сложи ръка върху бизнеса на ликвидирания шивач на елита. Това разкриват запознати с тъмните дела на зетя на 63-годишния моден бос, който бе екзекутиран с 2 куршума в тила на 8 януари в горичката край Бистрица, пише столичен седмичник.

Стефан Асенов дълги години бе женен за дъщерята на Александър Антов – Мая, двамата имат две деца. Преди две години обаче те се развеждат и оттогава мъжът от Самоков живее на семейни начала с жена от Банкя. В миналото Стефан е търговски директор на „Агресия“ и голяма част от имотните сделки, прехвърляния и юридически батаци на модната къща, са негово дело.

Близки до единствената наследница на модния бос Александър Антов – дъщеря му Мая, пък разкриват, че Стефан се опитва да заграби с рекет и заплахи от нея собствеността върху модна къща „Агресия“.

Заради него Мая Антова ходи с охрана, защото се страхува, че може да последва съдбата на баща си. Стефан редовно преминава с черния си „Мерцедес“ покрай бутика на „Агресия“ в центъра на София и отправя заплашителни жестове към бившата си жена. Разправят, че Мая получила заплаха, но тя все още не е подала сигнал в полицията.

„Мая се посъвзе след удара. В името на баща си, който създаде „Агресия“ от нулата, е решена да запази компанията. Ще направи всичко възможно, за да задържи „Агресия“ на върха на модния бизнес“, казват хора от фирмата. Тези дни компанията успяла да подпише договор за няколко милиона евро с партньори от чужбина. Имало и увеличено търсене на костюми покрай абитуриентските балове.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук