Зарязани, известни ВИП дами отглеждат сами отрочета на милионери

0
683

Да си хванеш милионер за мъж, вече изобщо не е изгодна партия и носи повече негативи, отколкото ползи. В това се убедиха куп родни ВИП дами, които, обвързвайки се с богаташи, вместо да уловят Господ за брадата, всъщност дърпат Дявола за опашката.

Най-прясното доказателство, че връзка с милионер носи след себе си само бели и ядове, е чалга дивата Емануела. Зеленооката певица си вкара шило в торбата с решението да омеша кръвта си с тази на олигархическото семейство Диневи. Главата на фамилията Динко Динев не можа да преглътне факта, че вместо на жена от сой първородният му син Димитър се нахендри на чалга певица с повече от скандална биография, и направи всичко възможно да я разкара от орбитата на синчето си, за да не резили фамилията му.

Още в началото на връзката си с Емануела Динко Динев започнал психовойна не само срещу певицата, но и срещу собствения си син. За да ги раздели, баровецът спрял финансовото кранче на храненика си с надеждата, че дълго няма да издържи на живот в нищета. Тормозът продължил и след като Емануела забременяла. Тогава Динев-старши пратил една от много си жени, за да увещава чалгаджийката, че идеята да ражда от Младши не е добра и трябва да абортира. След един аборт от Димитър обаче Емануела взе най-доброто решение, като роди второто си дете – Мити, който преди седмица навърши 2 години.

Наскоро певицата разкри шокиращи детайли за начина, по който действат самозабравилите се членове на фамилия Диневи. „Направиха опит да изтъргуват сина ми, като ми предлагаха солидни суми, за да пращам детето при тях за по две седмици в месеца, да пътува като лудо, да живея по техните правила и да правя каквото ми кажат те. За тях беше много важно да не излиза пред хората, че са отритнали детето, което е тяхна плът и кръв“, призна Емануела. Пред финансовите подкупи тя не се предала, но бившият й любим Димитър не устоя на живот без коли и пари, които Динко Динев му отне по време на връзката му с певицата, и продаде семейството си заради милионите на баща си.

На мъж и баща не случи и Ивайла Бакалова. Мис България 2001 отглежда сама вече 12 години дъщерята на сметопочистващия бос Румен Гайтански. Бизнесменът с прякора Вълка не подхожда с вълча страст към бащинството си и макар да превежда редовно издръжката на тийнейджърката Рая, не гори от желание да се вижда често с нея. „Никога не съм казвала, че с бащата на дъщеря ми сме в перфектни отношения. При положение че си разделен с някого, това няма как да се случи. Той намери своето щастие, аз – моето. Бих казала, че той е отговорен баща, но няма да разяснявам дали ни вижда с Рая и колко често“, заяви преди дни Бакалова, а от думите й като бял ден стана ясно, че Гайтански предпочита настоящото си семейство пред Ивайла и Рая.

Лековерно подходи към връзката си със семейния актьор Асен Блатечки и моделката Диляна Попова. Синеоката красавица се върза на чара на секссимвола и повярва в думите му, че обича само нея и ще се разведе със съпругата си – режисьорката Катерина Горанова, но в крайна сметка те се оказаха долна лъжа. Скоро след раждането на сина им Борил мачото подви опашка и се върна при властната си съпруга, като според някои слухове той е направил това под натиск и с ултиматум, че остане ли с Попова, Горанова, която има голяма влияние в театралните и киносреди, ще съсипе кариерата му, ще се погрижи да остане без роли, респективно – и без доходи, и от суперзвезда ще го остави гол и бос на улицата.

Без подкрепата на Блатечки сега Диляна е самотна майка и с Борил живеят скромно. Покрай майчинството се наложи тя да занемари не само актьорската си кариера, от която вадеше нелоши суми, но и бизнеса си с дрехи. Последният очевидно тотално е фалирал, тъй като сайтът, на който моделката продаваше облеклата си, вече не е активен в онлайн пространството, видя „Ретро“.

Без щастливи родители израсна и синът на Христо Сираков-Стоте манекенки и Ирен Онтева. 41-годишната бивша миска не само че не съумя да задържи до себе си столичния плейбой, но и се раздели с него чрез тежки съдебни битки за издръжката на Кристиян. Естествено, той бе присъден на баща си, след като съдът изчисли, че благодарение на финансовите си възможности той може да подсигури по-добър живот на детето. Все пак Сираков потуши войната с бившата си любовница и не й отне напълно сина, като дори допреди 4-5 години Кристиян прекарваше повече време с майка си, отколкото с баща си. В последно време обаче петокласникът в Италианския лицей в „Банкя“ е повече на издръжката на баща си, тъй като с напредването на възрастта му разходите по него стават все по-високи. А и вече като поотрасна, майка му прекарва повече време в Монако, където живее с настоящия си мъж – местен богаташ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук