ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА! Гришо заминава на екзотичен остров с най-любимите си жени

0
1301

Как да не му завидиш на нашия шампион Григор Димитров, който след като спечели тура в Лондон и над 2 млн. долара от наградния фонд,  се отдава на заслужена почивка.

Хасковлията заминава на екзотичен остров и ще се радва едновременно на ласките на любимите си жени Мария и Никол, пише Хасковска Марица, позовавайки се на достоверен източник. Да поглези двамата влюбени Григор и Никол Шерцингер ще се погрижи майката на звездата Мария Димитрова.

Много е вероятно тримата да заминат тези дни за остров Некер, който е собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън. Той посреща тенис звезди от световна класа, сред които е и Григор. Освен него още няколко професионални тенисисти ще мерят сили в благотворителен турнир, в който ще се включи и ексцентричният Брансън.

Тримата ще бъдат настанени във вилата Great House. Къщата е на два етажа и разполага с девет спални. Тя е реновирана през 2013 г., след като пострада при тропическа буря, предизвикала пожар.

Остров Некер е с площ от  300 000 кв. м. Той е собственост на Ричард Брансън от 1984 г. и често заема място в класации на най-добрите островни курорти. Той разполага с шест вили и резиденция – споменатата вече Great House, в които могат да се настанят до 28 гости. Цените започнат от 65 хил. долара на вечер. Това е едно от любимите ваканционни места на звездите. Тук се състоя 40-я рожден ден на Кейт Мос, сватбата на Лари Пейдж, наеман е от Джей Зи, Марая Кери и Опра Уинфри. Ричард Брансън придобива острова, докато той все още е необитаем, за скромната сума от 180 хил. долара. След което построява луксозен курорт на него.

След голямата победа на нашето момче в лондонската Арена 02 преизпълнен с гордост и възторг от Лондон към Хасково обаче си тръгва бащата на Гришо – Димитър Господинов. Всички състезатели, които тренират на кортовете на ТК Хасково 2015 с нетърпение чакат бившия национален селекционер да разкаже за подвизите на своя син.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук