Заснеха на ВИДЕО „Гигантските ръце на Бог“!

0
1454

Удивително видео, показващо, както се предполага, гигантските ръце на смия Господ Бог в небето, попадна в интернет. То моментално привлече вниманието на милиони потребители. Загадъчният клип е снимат от пътник в кола, пише Езорейтер.

Известно е, че действието се е случило в австралийския град Маккай в щата Куинсленд. Както се и очакваше, в интернет веднага се разгоря ожесточен спор относно произхода на феномена.

На записа може да се види как в буреносните облаци на хоризонта се показват две ръце, хващащи невидима топка. Контрастът между осветения път и мрачното небе създава зловещо впечатление.

Заслужава внимание и теорията за разумните облаци, според които „подобни небесни изпълнения“ може да са някакви знаци, подавани ни от призрачна цивилизация. За съжаление, отговори засега няма.

Дори и авторитетните изследователи на паранормалното засега запазват мълчание.

Междувременно мнозина потребители действително вярват, че това е религиозен знак или някакво друго свръхестествено явление. Скептиците пък са на мнение, че става дума за оптична илюзия в облаците. Трети са на мнение, че това е много качествен монтаж.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук