За първи път ! Секс аферите на Мария Илиева – Палавата певица била метреса на олигарх –Спала и с Люси Иларионов

0
4340

Криско се къпе в злато, а Мария Илиева проклина онзи миг, в който се съгласи да пее в дует с младия рапър. Това е тъжният извод от усилията на уж елитната певица да се върне под светлината на прожекторите.

Сега наистина я обсъждат, но с лошо. Неголямата, но сплотена група от дългогодишните й фенове са готови да я изоставят заради просташките рими, които изпя в парчето „Видимо доволни”. В същото време тийнейджърите едва ли ще признаят леля Мария като новия им идол и ще продължат да си боготворят Криско. Така от двата стола Марето се оказа на земята.

„Вкара си истински автогол с Криско, след като години наред гради и поддържа имидж на строг и отговорен към творчеството си изпълнител. Атаките срещу двамата съсипаха нейния авторитетен стил, с който държеше да се налага в шоубизнеса“, коментират в музикалните среди.

Феновете на поп звездата са ужасени от „дупарите“, „барането“, „мятането“, а разочарованието им рязко намали участията в работния график на дивата. Илиева от своя страна се опитва да се измъкне от калта с оправдания и високопарни обяснения.06

„Криско написа текст за мен, съобразен със стилистиката на песента и моя личен стил и в него няма нецензурни думи. Друг е въпросът, че не ние, а семейството и училището трябва да носи отговорност към възпитанието на младите и да ги изгражда като личност, които да преценяват примерите си за подражание. Автори като Моцарт, Бетховен, Бах, Шопен, които много обичам и с чиято музика съм закърмена, също не са заместител на ценностите, в които родителите трябва да възпитават децата си. Противното твърдение би звучало доста нелепо“, обяснява изпълнителката на „Лунен сън“.

Тя здраво го е закъсала във финансово отношение. Като се има предвид високия й стандарт на живот, хонорарът от „X фактор“ няма да й стигне за дълго. В момента певицата спешно се нуждае от заможен спонсор, който да я издържа. Добре поне, че има богат опит в лова на заможни мъжленца. Най-щедрият сред тях беше заможен олигарх, който до последно предпочиташе да остане в сянка и да не се осветлява като гадже на певицата. Преди около година той реши да си бие камшика и доста лошо удари по личните финанси на Мария.

„Изобщо не й се отрази добре раздялата с лукса. Милионерът захранваше с тлъсти пачки както кариерата, така и нейните ежедневни удобства, с които тя бързо и лесно свикна“, коментират близки на изпълнителката.

Причината за бягството на бизнесмена от обятията на поп звездата се криела в нейните постоянни залитания, флиртове и разгулено поведение по заведенията, твърдят слуховете. Баровецът не издържал и рязко спрял всякакъв контакт с Илиева, като не отговарял на нейните обаждания и дори не помислил да си поиска обратно скъпите подаръци.003

„Поведението й просто го отврати. Очите й постоянно шарят, а пийне ли повечко, става неудържима. След раздялата нещата съвсем излязоха от контрол. На едно парти замъкна напълно непознат мъж в кухнята, където му е показала „как се прави”, издават присъстващи на събитието.

След като изпусна „златната рибка“, поп звездата не си губи дълго времето и рязко премина в друга възрастова група, погвайки по-млади мъже. В леглото й за кратко се беше сгушил Иво Аръков, заради когото изпълнителката се уреди с опасен враг – Мика Стоичкова. Двете се замерват с какви ли не обвинения. Дори се обвиняват една друга, че са поръчали побоя над актьора, който май топлеше постелята им по едно и също време. Оказва се, че Мария Илиева е била готова да рискува и да създаде нещо сериозно с доста опърпания откъм финанси Иво Аръков. Дори искала деца от него. „Мария ревностно пазеше отношенията им в тайна, но те живееха заедно и връзката им беше сериозна, въпреки 10-годишната разлика. Изглеждаха много влюбени и тя започна да го натиска за брак и деца, но той искаше да се налага като секс символ и не беше на нейната вълна. Затова се разделиха“, разказват близки на актьора.

След него Мария се хваща с поредния баровец – рекламния бос и виден масон Красен Кралев, който в момента е кандидат-депутат от ГЕРБ. Връзката им обаче продължава едва няколко месеца, след което палавата певица е набързо прокудена. Така Илиева минава на спортна вълна, запазвайки предпочитанието си към младите мъже. На мушката й попадна бившият баскетболист Мартин.

„Той угажда на всичките нейни прищевки и е много покорен, затова отношенията им са хармонични. Мария вече няма търпение да се омъжи, сякаш се страхува да не стане прекалено стара за булка“, сигурни са познати на двойката. Илиева обаче отказва да разкрива каквито и да е подробности от личния си живот, макар и да не сваля от ръката си годежния пръстен.

„Известността си дължа на музиката, а личното ми пространство е оскъдно. Намирам за нечистоплътно поведение, свързано с развяване на чаршафи пред любопитните очи и уши“, категорична е дивата.

В миналото си Мария е имала вземане-даване и с настоящия режисьор на чалга видеоклипове Люси Иларионов. Двамата са гаджета в края на 90-те години, когато амбициозната девойка прави първите си крачки в музиката. Връзката им е доста кратка – едва няколко седмици. По това време Люси е част от поп групата „Ъп даун“ и впечатлява с атлетичната си физика.

„Мария бе много мило момиче. Изкарахме няколко паметни нощи. Мога да кажа, че е доста разкрепостена сексуално. Отношенията ни бяха изцяло изградени на секса и двамата осъзнавахме, че нямаме бъдеще като двойка, бяхме доста млади и щури“, признава Люси.

Години по-късно той е напълно отвратен от нея. Срещат се неотдавна в тв предаване. Щом го вижда, Мария Илиева злобно подмята: „Ау, Люси, виж се на какво си заприличал! Може ли да си толкова дебел?!“, при това пред 10 души. Иларионов е безкрайно огорчен от обидата. „Говори ли се така? Имам заболяване, не съм дебел от лакомия”, гневен е режисьорът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук